VIP ulaznice za koncert 2Cellosa u Sarajevu gotovo rasprodane

Stjepan Hauser i Luka Šulić-2Cellos oduševili su brojnu publiku diljem svijeta, a 13. rujna će i Sarajevo, gdje će, sudeći po dosadašnjem zanimanju, svirati fanovi ma iz cijele BIH.

Odmah po objavi datuma sarajevskog koncerta, organizatori su zatrpani su upitima oko rezervacije i kupovine ulaznica.

„ Opet naglašavamo da se ulaznice ne mogu rezervirati jer su već u prodaji-na platou Skenderija, BKC-u i kupikartu.ba.Također, preporuka svima da prate naše medijske partnere klix.ba, bljesak.info, tv1, RSG i Antenu Sarajevo jer ćemo uskoro za njih imati lijepo iznenađenje“, otkrio je Elvir Lilo Hadžijamaković, PR koncerta.

Odmah nakon njihovog nastupa u Domu mladih, zabava će se preseliti u gala restoran „4sobe gospođe Safije“ gdje će biti održan VIP party s Cellosima za one s VIP ulaznicama, koje se prodaju u ograničenoj količini i koje su gotovo rasprodane.

„Ostao je još jedan mali broj ovakvih ulaznica, stoga za svi koji se žele družiti s Cellosima i nakon koncerta-požurite“, poručio je Lilo.

2Cellos pod generalnim pokroviteljstvom BH telecoma u Sarajevo stižu iz Londona i završavaju svoju europsku turneju, čija je sljedeća postaja Ljubljana 28.lipnja.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.