Marca: Hrvat je otpuhao 34 svjećice, ali i svoje prilike u Realu

Najčitaniji španjolski list, iznimno blizak Realu, u posljednje je vrijeme pokrenuo kampanju kojom se Luki Modriću poručuje da mu je isteklo vrijeme u najvećem klubu na svijetu.

Najnoviji u nizu tako intoniranih tekstova je onaj naslovljen “Deset Realovih najvećih nepoznanica u 2020.”, a jedna od njih je i klupska legenda koja je tijekom sedam i pol godina u Madridu vodila Real do četiri europska naslova, prenosi Index.

Napominjući da je Realova politika da igračima starijima od 32 godine nudi produljenje ugovora na samo godinu dana, Marca piše:

Hrvat je već otpuhao 34 svjećice na rođendanskoj torti, a ugovor mu istječe u ljeto 2021. kada će imati čak 36 godina. Osim toga, njegov status i značaj u momčadi prilično su oslabjeli u posljednje vrijeme. Modrić više nije nezamjenjivi prvotimac, a ove sezone nije od početka igrao nijednu od najvažnijih utakmica.

Daleko je od igrača koji je prije godinu i pol Hrvatsku vodio do svjetskog srebra, a Real do 13. europske titule. Modrićeva budućnost u Realu nije sigurna i velika je nepoznanica. Jasno je da takva situacija ne odgovara igraču koji nosi desetku tog kluba. Inter i Milan se vrte oko Modrića koji više ne može smatrati da je siguran u Realu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.