Sutra izmjena prometnog režima u Ljubuškom zbog orezivanja stabala

Grad Ljubuški, Služba za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove obavještava sveukupnu javnost da su u petak (20. rujna 2019. godine) u vremenskom razdoblju od 7 do 16 sati planirani radovi na pripremi i izvođenju radova orezivanja i uklanjanja stabala.

Radovi će se izvoditi u dijelu ulica u urbanom području grada Ljubuški, kako slijedi:

Orezivanje stabala u dijelu ulice Hrvatskih branitelja

  • od objekta sa kućnim brojem 51 (objekt Intesa Sanpaolo Banka) i dalje linijski sjeverno s lijeve i desne strane pružanja predmetne ulice
  • do objekta sa kućnim brojem 106 (blizina križanja predmetne ulice sa ulicom Hercega Stjepana Kosače, M6)

Orezivanja stabla u dijelu ulice Kardinala Alojzija Stepinca

  • pokraj objekta sa kućnim brojem 9, predmetne ulice

Uklanjanje stabla (bora) u dijelu ulice Petra Barbarića

  • pokraj objekta (stambene zgrade) sa kućnim brojem 5, predmetne ulice

Po fazama izvođenja predmetnih radova će sukladno potrebama na pripremi i izvođenju radova orezivanja i uklanjanja stabala dolaziti do zatvaranja dijela predmetnih ulica, zatvaranja parking mjesta koja se nalaze pod naplatom parkiranja i izmjene režima prometa u navedenom vremenskom periodu, uz produženje u slučaju nepredviđenih situacija, prenosi Radio Ljubuški.

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti uz provođenje zakonskih mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika (kiša) radovi se odgađaju i prolongiraju za slijedeći tjedan.

Molimo sve sudionike u prometu da se prilagode i pridržavaju postojeće izmjene režima prometa, da vlasnici vozila uklone svoja vozila sa parking mjesta koja se nalaze u zoni planiranih radova, uz razumijevanje i strpljenje, te da se u navedenom vremenskom intervalu pokušavaju prilagoditi na navedenu situaciju do okončanja predmetnih radova, navode iz Službe za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove Grada Ljubuškog.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.