Ogromni transfer: Real kupuje zvijezdu za 120 milijuna eura! Zamjena za Ronalda?

Zinedine Zidane već je pojačao Realovu obranu Portovim Ederom Militaom za 50 milijuna eura i sada traži napadačku zvijezdu koja će, barem donekle, raditi ono što je radio Cristiano Ronaldo svojevremeno u tom klubu.

Sva je prilika da će to biti Eden Hazard, 28-godišnji Belgijac iz Chelseaja koji je i sam priznao kako mu je Zinedine Zidane nogometni uzor, a pritom cijeni i njegove trenerske kvalitete.

Problem za Real u toj priči je tek odšteta – poslali su prvu ponudu u London, riječ je od 82 milijuna eura, što je za igrača takve kvalitete premalo.

Hazard, jedan od najboljih igrača Premiershipa, prema procjeni Chelseaja vrijedi 120 milijuna eura i toliko će Florentino Perez morati izdvojiti kako bi ostvario ovaj mega transfer.

Dolazak Hazarda po cijeni od 120 milijuna eura (ili više) bio bi rekordan transfer Blancosa. Najskuplji transfer madridskog kluba je Gareth Bale kojeg su prije šest godina platili 101 milijun eura Tottenhamu.

Belgijac je jedina dostupna opcija Realu trenutačno s njihovog popisa želja na kojem se nalaze Neymar i Kylian Mbappé. Zidane ne bi imao ništa protiv Hazarda u Realu, piše Index.hr, a i samom igraču se ide iz Bluesa budući da su daleko od borbe za trofeje.

A upitan im je izlazak u Ligu prvaka sljedeće sezone.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.