Srpski mediji slave Tadića: “Kralj je srušio Real”

Dušan Tadić apsolutni je junak večeri.

Srpski reprezentativac i zvijezda Ajaxa poigrao se s Realom usred Madrida, gdje je njegova momčad slavila s nevjerojatnih 4:1 i plasirala se u četvrtfinalu Lige prvaka.

Tadić je najprije upisao dvije asistencije. Prvo je proigrao Ziyecha za 1:0, pa poslije čudesnog driblinga lansirao Neresa za 2:0, a potom zabio golčinu 62. minuti za 3:0, čime je na kraju odnio titulu igrača utakmice.

Tadiću, kralju!, Nogometna nirvana Dušana Tadića, poručuje srpski portal Mozzartsport.

Estetska perfekcija. Savršenstvo igre. I rajska nagrada. Nema veće u svijetu nogometa. Kruna sa Kraljeve glave. Dušan Tadić večeras nije glavna tema, Dušan Tadić večeras je najvažniji čovjek na svijetu! Nedostižna partija srpskog velemajstora povela je Ajaxove navijače u rajske vrtove, Realu usred Madrida u lice sasula surovo istinu – više niste najbolji na svijetu!, dodaje Mozzartsport.

Dušan Tadić izbacio Real iz Lige prvaka! Madrid uživao u majstorijama Srbina, likuje i Blic.

Magični Tadić srušio prvaka Europe, piše B92.

Partija života Dušana Tadića: Poslao Real u povijest!, ističe Mondo.

Ipak, najdalje je otišao srpski tabloid Kurir, koji poručuje kako je Tadić pobijedio Modrića…

Srbin objasnio Hrvatu tko je najbolji na svijetu: Dušan Tadić razbio Real u paramparčad! Ajax usred Madrida skinuo krunu prvaku Europe, naslov je Kurira, a u tekstu stoji…

Kad se podvuče crta, Dušan Tadić je službeno najboljem nogometašu svijeta, Hrvatu iz Reala Luki Modriću, objasnio kako se igra nogomet.

Sjajni 30-godišnji igrač, koji je na meti Bayerna, ove sezone je do sada zabio 25 golova i upisao 13 asistencija u 39 odigranih utakmica za nizozemskog velikana. Njegova utakmica života sigurno će ostati upamćena jer je uspio izbaciti Real kojem se to nije dogodilo više od tri pune sezone.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.