Veliki koncert: Simfonijski orkestar ponovno donosi doživljaj Beča u Mostar

Simfonijski orkestar Mostar još jednom organizira veliki novogodišnji koncert koji će se u ponedjeljak 21. siječnja 2019. održati u Mostaru.

Koncert kojega se ne bi postidjeli ni najveći europski gradovi započet će u 19:00 sati, a okupit će 54 glazbenika iz Mostara, Širokoga Brijega, Stoca, Trebinja, Banjaluke, Sarajeva, Splita, Dubrovnika, Zagreba i Beograda.

Glazbenici će, predvođeni, kao i prošle godine, bečkim maestrom Giuseppeom Terzom hercegovačkoj publici donijeti zvuke i prizore austrijske prijestolnice.

Kao da sjede u bečkom Glazbenom zavodu, slušatelji će moći uživati u koračnicama, valcerima i polkama skladateljske obitelji Strauss, a mostarski su simfoničari ove godine u program uvrstili i prigodna djela Berlioza i Rossinija, navedeno je iz Simfonijskog orkestra Mostar.

Uz velike i zvučne glazbene izvedbe, publika će moći uživati u dodatnim poslasticama, poput plesa balerina, zvučnim i vizualnim efektima te cvjetnom ugođaju.

Glavni pokrovitelj koncerta je Elektroprivreda Hrvatske Zajednice Herceg-Bosne, a koncert su značajno pripomogli: Vlada Hercegovačko-neretvanske županije na čelu s premijerom dr. Nevenkom Hercegom, Grad Mostar, Hrvatski dom “Herceg Stjepan Kosača” i tvrtka Avacom.

Simfonijski orkestar Mostar poziva sve ljubitelje lijepoga, a napose lijepe glazbe, da u ovom menu užurbanosti dođu uživati i doživjeti Beč u Mostaru. Poželjan je primjeren “dress code”, zaključeno je iz Simfonijskog orkestra Mostar.

Karte se mogu nabaviti na porti u “Kosači”, svakim radnim danom od 13:00 do 20:00 sati, ili rezervirati na broj 063/940-584.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.