Josip Brekalo zaključio pobjedu Wolfsburga lijepim pogotkom

Wolfsburg je značajno podignuo formu u posljednje vrijeme i upisao je i treću pobjedu u zadnja četiri kola Bundeslige. U 15. kolu gostovao je u Nürnbergu, slavio je 2:0, a među strijelcima je bio i novi hrvatski reprezentativac Josip Brekalo.

Dobra utakmica u Nürnbergu okončana je pobjedom Wolfsburga koji je bio bolji od domaćina s 2:0. Bio je to dvoboj protivnika koji su u različitoj formi, domaćina trese duboka kriza, a gosti su četvrto kolo zaredom neporaženi, prenosi Sportnet.rtl.hr.

Točku na i ovog dvoboja stavio je Josip Brekalo koji je u 93. minuti povisio vodstvo Wolfsburga na 2:0 i tako ubio svaku nadu domaćina da bi mogao u ovom susretu nešto izvući.

Brekalo je ušao u igru u 79. minuti iako je najavljen od prve minute nakon što je postalo poznato da Admir Mehmedi neće moći nastupiti, a minutažu koju je dobio odlično je iskoristio.

U trećoj minuti sudačke nadoknade dobio je loptu na lijevoj strani, ušao u 16 metara, lakoćom slomio čuvara i onda pucao s nekih 13-14 metara te pogodio za potvrdu pobjede.

Domaćin se u zaostatku našao u 58. minuti u dotad prilično izjednačenom dvoboju. Daniel Ginczek je dobio loptu i krenuo protiv dvojice čuvara na domaćeg vratara, obojicu je izbacio iz igre samo jednim driblingom i zabio za vodstvo.

Nakon toga domaćin je pokušavao doći do poravnanja, nije uspio i Brekalo je samo zaključio priču.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.