Pokucajte na vrata budućnosti i otkrijte fenomenalne prednosti LG InstaView hladnjaka

Pravilnim skladištenjem i idealnim uslovima, sačuvajte vaše namirnice i LG tehnologijom načinite svoj život bržim, lakšim i pametnijim

Vodite računa o vašoj okolini i smatrate da tehnološke napretke moramo iskoristiti za poboljšanje kvaliteta našeg života, kao i života drugih oko nas? Ako je vaš odgovor da, nećete ostati ravnodušni na fenomenalne LG InstaView frižidere, na njihove prednosti, kao i nevjerovatne mogućnosti koje nude.

Prema istraživanju rezultatima analize javnih poduzeća, preko tone hrane se svakodnevno bacaju u Bosni i Hercegovini, čije je propadanje uzrokovano nepravilnim skladištenjem ili loše isplaniranom nabavkom.Kada bi se ovaj problem eliminisao, četveročlana porodica bi uspjela uštediti i do 1500 KM godišnje. Savjesna kupovina i pravilna upotreba frižidera su ključni – temperatura bi trebala da bude odgovarajuća, a u frižider bi trebalo stavljati samo onu hranu kojoj je potrebno hlađenje. Prilikom kupovine novog frižidera, važno je da ima korisne funkcije koje pomažu u održavanju svježine hrane.

Kako nam frižider može pomoći da uštedimo?

Pravilno korištenje frižidera bi moglo da igra ključnu ulogu u smanjenju količine hrane koju bacimo, posebno ako posjeduje karakteristike koje nam pomažu da hranu održimo svježom duže vrijeme. Ukoliko planirate kupovinu novog frižidera, trebali biste odabrati onaj sa linearnim inverterskim kompresorom, koji pomaže u eliminaciji jednog od najvećih neprijatelja efikasnog skladištenja hrane – promjena temperature.

Specijalna rješenja, kao što su takozvana Door-in-Doorvrata (otvaranje samo malog dijela vrata), mogu pomoći u uštedi energije i održavanju svježih namirnica, jer dolazi do manjeg gubitka hladnog zraka, a najnoviji modeli frižidera, poput LG InstaViewDoor-in-Door™,sadrže stakleni panel sa efektom ogledala koji zasvijetli nakon dva ubrzana kucanja, omogućavajući vam da vidite unutrašnjost odjeljka bez otvaranja vrata.

Bilo da želite ostaviti slatko iznenađenje u frižideru i uljepšati ukućanima jutro, pogledati unutrašnjost bez otvaranja vrata ili jednostavno očuvati hranu svježijom, InstaView Door-in-Door frižider ima odgovor na sve. Ovaj pametni frižider koristi elegantan zaslon koji se osvjetljava nakon dva brza kucanja, omogućujući vam da vidite unutrašnjost odjeljaka bez otvaranja vrata, čime ćete smanjiti gubitak hladnog zraka i očuvati hranu svježijom. Uz dodatni prostor imat ćete dovoljno mjesta za spremanje i organizaciju omiljene hrane svih članova porodice.

Sa LG InstaViewfrižiderom, svaki kutak vašeg frižidera je organizovan i pripremljen za određene namirnice, sa kojim ćete ih uvijek održati svježim, bez gubitka prostora i pogrešnog pohranjivanja. Uz Ledomat SpacePlus, smješten na vratima frižidera, u pretincu zamrzivača ćete imati više prostora za pohranu, dok je držač za vinske boce prilagođen vama, te možete čuvati i do 4 boce pjenušca na optimalnoj temperaturi. Sa mnoštvom prednosti, dizajniranim za maksimalnu optimizaciju prostora, čuvanje energije kao i idealnim uvjetima za vaše namirnice, ovaj fantastični model će olakšati vašu svakodnevnicu i unijeti dozu vrhunske modern tehnologije za pametniji, lakši i savremeniji život.

Ove vrhunske modele potražite na našem web shopu klikom na:
http://bit.ly/LG_InstaView_frizideri kao i prodavnicama: http://bit.ly/TS_lokacije.

Uživajte uz vaše savršene tehnološke pomagače i prepustite se tehnologiji budućnosti uz LG.

*PR