Pet jednostavnih načina da pretvorite obični konjski rep u chic frizuru

Konjski rep je omiljena frizura većine žena u danima kada ne stignu oprati kosu.

No vjerujemo da će mnoge od vas poželjeti svezati i posve čistu kosu kada vidite naše prijedloge za pretvaranje jednostavnog konjskog repa u trendi i chic frizuru:

Dodajte maramu

Najjednostavniji način da unaprijedite konjski rep je da preko gumice za kosu svežete maramu. Osim što ćete tako prekriti gumicu, u trenu ćete izgledati dotjeranije i modernije jer su marame najpopularniji modni dodatak sezone.


Običnu gumicu zamijenite scrunchiejem

Iako su dugo godina bile na lošem glasu, proteklih nekoliko sezona scrunchie gumice za kosu su doživjele veliki modni povratak te su trenutno puno popularniji odabir od klasičnih elastičnih gumica. Najbolje izgledaju u kombinaciji s visokim konjskim repom, baš kako smo ih nosili i u devedesetima.

 

View this post on Instagram

 

Loving life rn. 🇮🇹

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Ukrasite kosu ukosnicama

Dodajte svojoj frizuri jednu ili nekoliko ukosnica s biserima, šljokicama ili logom nekog modnog brenda i u trenu ćete obični konjski rep pretvoriti u trendi frizuru. Ukrasne ukosnice još su jedan povratnički trend iz devedesetih koji je sada ponovo pronašao svoje mjesto na modnom tronu.

Nanižite gumice

Da vam za unaprjeđenje konjskog repa nisu potrebne nikakve posebne frizerske vještine već sam malo mašte, dokazuje ova superjednostavna, ali i iznimno efektna frizura s nanizanim gumicama za kosu.

 

View this post on Instagram

 

Cutest Sweater Ever ⛄️ @sezane Slice to see more pics 🤫🤗

A post shared by 💃🏻Sara (@collagevintage) on

Započnite s pletenicom

Ova efektna frizura djeluje poprilično komplicirano, no zapravo ju je jako jednostavno napraviti. Sve što trebate je započeti plesti običnu pletenicu te zatim svezati ostatak kose gumicom. Za bolji i elegantniji efekt, oko gumice omotajte jedan pramen kose iz repa.

 

View this post on Instagram

 

PONY GOALS created with this textured look from @styledbynadia @styledbynadia 🌟 #beyondtheponytail

A post shared by BRAIDS | UPDOS | INSPIRATION (@beyondtheponytail) on

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.