U novoj sezoni Moderne obitelji umire jedan od važnih likova

Uskoro ćee s emitiranjem krenuti deseta sezona serije Moderna obitelj, a jedan od autora serije Christopher Lloyd najavio je nešto što je zabrinulo obožavatelje.

U novoj sezoni će se u Modernoj obitelji dogoditi smrt jednog od značajnih likova.

U ovoj sezoni ćemo obraditi veće životne događaje. Doći će do smrti, što je tema s kojom se obitelji moraju nositi, a na TV-u to nije lako jer je to i izuzetno teška tema. Ali u isto vrijeme, bilo bi čudno da se obitelj ne mora nositi s takvim događajem, rekao je za Entertainment Weekly, prenosi Index.

Lloyd ipak nije otkrio tko će završiti dva metra pod zemljom, no otkrio je da je riječ o jednom “značajnom liku u seriji”. Nije dao naslutiti radi li se ujedno i o jednom od glavnih likova.

Otkrio je i da će ta smrt biti događaj čije će se posljedice osjetiti u nekoliko epizoda.

Doći će do značajne promjene u dinamici obitelji za koju su ljudi vjerojatno i očekivali da će se u jednom trenutku dogoditi, no dogodit će se prije nego što su očekivali, dodao je i tako dodatno raspirio znatiželju.

Inače, deseta sezona je ujedno i posljednja sezona pokrivena trenutnim ugovorom pa se ne zna hoće li ovo biti i kraj Moderne obitelji ili će ipak doći do produljenja ugovora.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.