Jedina četiri make-up proizvoda koja trebate nabaviti za jesen

Naravno da vam ne želimo poručiti da trebate izmijeniti cijelu kolekciju šminke samo zato što dolazi novo godišnje doba, ali ako nemate ova četiri preparata, ne bi bilo loše da razmislite o investiranju u barem neke od njih.

Iako nas svake godine u hladnijim razdobljima make-up gurui obasipaju slikama šminke u boji vina, ove godine slavi se prirodna ljepota. Ovi su proizvodi sve što vam je potrebno za svjež i besprijekoran jesenski make-up.

1. Nježno rumenilo s odsjajem

Spremite intenzivne bronzere do idućeg ljeta i zamijenite ih suptilnim rumenilima u nježnim nijansama. Odlučite se za one s laganim odsjajem kako bi vam koža izgledala što svježije i zdravije.

2. Paleta sjenila za oči u neutralnim bojama 

Ove jeseni se umjesto boja vina nose neutralni zemljani tonovi s primjesama ružičaste i zlatne. Uz ove ćete boje postići najprirodniji dnevni izgled, ali ako malo pojačate ružičastu i zlatnu, dobit ćete sjajan večernji look.

3. Korektor s laganim prekrivanjem

Kako biste izbjegle uvlačenje proizvoda u borice i pore, odaberite lagani korektor koji nema snažnu prekrivnu moć i nadogradite ga po potrebi. On će se bolje stopiti s vašom kožom i sakriti nepravilnosti na najsuptilniji način.

4. Njegujući ruž za usne

Intenzivna sjajila i matirane ruževe ostavite po strani i pružite svojim usnama odgovarajuću njegu, koja im je potrebna u nadolazećim hladnim i vjetrovitim mjesecima, kremastim ruževima u hladnim nijansama, piše Index.hr. 

(www.jabuka.tv) 

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.