Pomama za Hrvatima: Najveći klubovi nude nevjerojatne svote, ruše se rekordi!

Navijači hrvatske nogometne reprezentacije i prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji znali su da imamo igrače svjetske klase, da trenutačno imamo zlatnu generaciju.

No, u svijetu nas na samom početku nisu svrstavali u red glavnih favorita pa su se Modrić i društvo zainatili i pokazali koliko su moćni. vatreni su fantastičnim prezentacijama oduševili cijeli svijet i kući se vratili s ogromnim uspjehom – svjetskim srebrom.

Taj uspjeh izazvao je pomamu za hrvatskim igračima, čelnici svjetskih velikana vade novčanike i spremni su izdvojiti vrtoglave cifre.

Nema dana da strani mediji ne pišu o našim igračima i interesu klubova za njih, a spominju se milijunske svote. Izgledno je stoga da će neki naši nogometaši promijeniti sredine i krenuti u nove izazove.

Klubovi koji se u tom kontekstu spominju zaista spadaju u najbolje u povijesti. Primjerice, naše srebrne dečke žele Barcelona, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Bayern, Borussia Dortmund…

U ovom trenutku sasvim je izvjesno da će nekoliko naših igrača otići u novi klub, a tu prije svega mislimo na Matea Kovačića, Domagoja Vidu i Antu Rebića.

Kova je član najboljeg kluba na svijetu, ali u Realu nema veliku minutažu i sam je zatražio transfer u novu sredinu pa su pred njim pregovori. Što se Vide tiče, Bešiktaš će ga teško zadržati jer je svojim sjajnim nastupima u Rusiji zainteresirao puno jače klubove, piše Večernji.hr.

Tu je i Rebić, igrač koji je bio najveće otkriće na Mundijalu. Eintracht je zasigurno prerastao i izgledan je njegov transfer ovoga ljeta. Doduše, postoji neka opcija da potpiše s Bayernom, ali da ostane u svom klubu još godinu dana…

(www.jabuka.tv) 

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.