Mourinho prokomentirao favorite za SP: Kada imate Messija i Ronalda sve je moguće

Za nešto više od mjesec dana napokon počinje pravo nogometno ljeto.

Sredinom šestog mjeseca u Rusiji se otvara Svjetsko prvenstvo, a svi navijači svakog će dana moći uživati u velikim okršajima, bilo to na malim ekranima ili na maestralnim tribinama naših ruskih domaćina, piše SportArena.

Jose Mourinho upitan je o tome što misli koja je momčad najspremnija i koja po njemu slovi kao favorit za uspjeh na svjetskoj smotri.

Vjerujem da je Španjolska ponovno pravi tim. Sposobni su na veliki podvig svojom igrom koja je ponovo na razini. Reći ću da su Španjolci u najboljoj formi što se tiče europskih selekcija. Vidjet ćemo što će biti, sigurno je da će biti uzbudljivo kao i svaki put, rekao je Mourinho.

Kasnije se dotaknuo i svog Portugala koji će dosta ovisiti o Cristianu Ronaldu, slično kao i što Argentina ovisi o Lionelu Messiju. Na kraju je tu i Brazil koji ponovno igra odličan nogomet…

Portugal ima veoma zanimljivu ekipu. Bez Ronalda bilo bi nemoguće da osvojimo Svjetsko prvenstvo, ali kada imate njega u ekipi onda je sve moguće. Tu je i Argentina koja je bez Messija jedna prosječna ekipa, a s njim su favoriti. Ne smijemo zaboraviti ni Brazil koji izgleda spremnije nego ikad, završio je Mourinho.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.