Pogledajte kako Jure Glavina zabija iz slobodnjaka!

Pobjedom protiv Branitelja u Mostaru nogometaši HŠK Posušje učvrstili su vrh poretka na drugoligaškom jugu zadržavši šest bodova prednosti ispred ambiciozne momčadi Klisa, a kao i u prethodnom susretu glavnu ulogu imao je Širokobriježanin Jure Glavina, koji pogotke u dresu HŠK Posušje postiže kao na tekućoj vrpci.

Nakon što je četiri puta loptu poslao u mrežu Neumljana Glavina je u tri navrata matirao i vratara Branitelja, a ponovno je kao i u toj prethodnoj utakmici jedan pogodak velemajstorski zabio iz slobodnjaka.

Gledajte i uživajte u ovom prekrasnom zgoditku:

Eurogol Jure Glavine!

[POGLEDAJTE MAJSTORIJU JURE GLAVINE SA JUČERAŠNJE UTAKMICE!]🔵⚪️🔵⚪️Jure Glavinaa u u tri proljetna kola postigao je već sedam pogodaka i pokazao se kao pravo pojačanje za posuške plavo-bijele. Njegova majstorija u Mostaru jučer vrijedna je pažnje, jer Jure kada puca kamere naših navijača su spremne. Rijetkos je ovakve golčine vidjeti i u Premjer ligi BiH! Posušje je jučer slavilo u Mostaru sa 0-3, a sva tri pogotka postigao je .posuški Juninho Pernambucano(Jure Glavina)! ⚽️HNK BRANITELJ (0-3) HŠK POSUŠJE #PoTitulu Š.p!

Posted by HŠK Posušje on Monday, 26 March 2018

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • A šta ćeš nije Jure valjao Širokom..Maka ,Bevanda i ostali stručnjaci su rekli nije on nešto..Oni su inače dugo igrali (stolni) nogomet..razumiju se oni vrlo.E moj Široki baš ste jad i čemer.

  • E ovako,igrao je dalo mu je se prilike,a mali je bio umisljen kao da igraa u realu tako je se ponasao,a sad se vidi staa je gdje je,svaki covik moze igrat u toj ligi samo da moze trcat i et ga,lijep pozdrav,jedino mi je zao marija kvesicaa sto nije igrao u sirokom i nikog visrr ostalo rikaa svee…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.