7 činjenica koje trebate znati o Forza pozajmicama | Jabuka.tv

7 činjenica koje trebate znati o Forza pozajmicama

Pionir na tržištu Bosne i Hercegovine kada su u pitanju brze online pozajmice – Forza – čini sve da svojim korisnicima osigura niz beneficija i pogodnosti, uključujući i potpuno besplatno pozajmljivanje novca.

Razloga za to je, pored vrlo realne potrebe za dodatnim financijskim sredstvima, mnogo, pa ćemo vam predstaviti kojih to 7 prednosti čine Forzu pouzdanim izborom.

1. Forza je postala dio naše svakodnevice

U vremenu u kojem živimo i u uvjetima u kojima se nalazimo, nije nimalo čudno to što su dodatne financije prijeko potrebne. Mnogi upravo uz pomoć pozajmica i kredita uspijevaju živjeti skladan život i ispuniti si mnogobrojne želje (i potrebe).

Zato je Forza postala redovan suputnik u svim životnim situacijama i to je jedan od razloga zašto ima preko 100.000 korisnika širom BiH. Naravno, tome doprinose i brojne beneficije, velika profesionalnost i fleksibilnost, kao i pogodnosti koje ovaj kreditni servis nudi već godinama.

2. Forza je besplatna. 0 % kamata novim korisnicima

Zvuči nevjerojatno zar ne? Ukoliko aplicirate za Forza brzu pozajmicu prvi put, dobit ćete je potpuno besplatno, po kamatnoj stopi od 0 %, ili preciznije – vraćate koliko ste uzeli, bez skrivenih troškova! Ukoliko imate bilo kakve nedoumice, Forza operateri su vam na raspolaganju svakim danom od 8:00 do 20:00 sati na broj 051/492-610.

3. 100, 350 ili 600 KM? Vi birate iznos koji vam treba!

Nepredviđeni troškovi su najveći neprijatelj ograničenih proračuna pojedinaca i obitelji. Forza to zna i kao rješenje vam nudi brze online pozajmice koje mogu lako zakrpati rupe u vašem proračunu kada vam je to najpotrebnije. Kao lider kada su u pitanju izvori kratkoročnog zaduživanja u Bosni i Hercegovini – Forza vam nudi pozajmice od 100 do 600 KM, s rokom otplate do 30 dana, bez jamaca i bez jamstava.

4. Od trenutka apliciranja do preuzimanja novca treba samo 15 minuta

Forza ne samo da štedi vrijeme zbog online pristupa apliciranju i posjedovanja mobilne aplikacije MForza, već shvaća koliko je važno da se potreban novac dobije odmah. To znači da će od trenutna kada aplicirate do trenutka kada dobijete novac proći samo 15 minuta. Ako vam novac treba već večeras, možete da dobiti.

5. Za Forzu stvarno ne trebate gomilu dokumenata.

Za razliku od drugih kreditnih servisa, Forza ne traži od vas veliki broj dokumenata ili potvrda zbog kojih bi bili prinuđeni da stojite u redovima i riskirate svoje zdravlje u jeku epidemioloških mjera i preporuka. Za Forza brzu pozajmicu potrebno vam je samo da popunite online aplikaciju s nekoliko osnovnih informacija:

– Ime i prezime
– Broj osobne iskaznice
– Broj telefona
– E-mail
– JMBG

6. Forza poklanja 30 KM, a evo i kako!

Forza nudi jedinstvenu pogodnost na tržištu! Ukoliko preporučite Forzu svom prijatelju i on ostvari pozajmicu, oboje dobivate 30 KM za otplatu svoje pozajmice.

Kada napravite svoj račun na www.forza.ba, dobit ćete pozivni link koji možete proslijediti prijateljima koji žele aplicirati za online pozajmicu, a nakon što im se odobri zahtjev, iznos od 30 KM možete iskoristiti za umanjenje iznosa vaše pozajmice.

7. Forza je svima i uvijek dostupna

Niste znali? Za Forza online pozajmicu mogu aplicirati svi državljani Bosne i Hercegovine koji su punoljetni, kao i umirovljenici do 75 godina starosti koji imaju urednu kreditnu liniju i mjesto prebivališta u nekoj od bh. općina.

Nakon što pošaljete prijavu, ugovor i novac će vam biti dostupni odmah u najbližoj poslovnici BH, Srpske ili Hrvatske pošte, uz kod koji vam Forza šalje na mobilni telefon. I to sve za samo 15 minuta.

*Sponzorirani članak