10 prometnih nesreća na području HNŽ-a, jedna osoba s teškim tjelesnim ozljedama

Teška prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak u 22 sata i 25 minuta na dijelu magistralne ceste M17, u mjestu Radešine.

J.D. (1990) iz Mostara upravljajući vozilom Ford Fiesta izgubila kontrolu nad istim, skrenula s ceste, te udarila u pet vozila parkiranih uz autobusno stajalište, a koja su namijenjena za rashodovanje i daljnu prodaju.

Teške tjelesne ozljede zadobila je suputnica u vozilu Ford Fiesta A.G. (1996) iz Mostara koja je zadržana na liječenju u OB Konjic, dok je J.D. zadobila ozlijede neutvrđenog stupnja i otpuštena je iz bolnice. Iz MUP-a HNŽ izvijestil isu da je izvršen očevid.

Iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 12 prijava; na području Mostara šest, na području Čapljine četiri  i na području Konjica dvije.

Iz oblasti javnog reda i mira nije bilo registriranih prekršaja.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 10 prometnih nesreća: na području Mostara četiri, na području Konjica tri, na području Neuma dvije i na području Konjica jedna. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, jedna osoba ozlijede neutvrđenog stupnja, četiri osobe lake tjelesne ozlijede, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

(www.jabuka.tv)