Urban & 4 nastupaju u Mostaru

Mostarsku publiku ove godine očekuje prava predbožićna glazbena poslastica. Naime, riječ je o koncertu Damira Urbana i njegovog benda Urban & 4 u mostarskom OKC-u Abrašević. Koncert će se održati 20. prosinca 2014.

Urban & 4 čine: Marco Bradaschia (bubanj), Luka Toman (gitara), Sandi Bratonja (bass), Saša Markovski (klavijature) te Damir Urban (vokal). Bend je nastao nakon raspada velikog Urbanovog benda Laufer, a prvi album “Otrovna kiša” izdaju 1996. godine.

U travnju 2014. godine, kao najavu nadolazećeg albuma, objavljuju singl “Sutra ćemo pričati”, za koji je snimljen i video spot. Također, suradnja s crnogorskim redateljem Nikolom Vukčevićem na filmu “Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa” rezultirala je i upravo objavljenom obradom pjesme “Ne brini”, koju su za potrebe filma Urban & 4 prearanžirali.

Ulaznice za koncert u pretprodaji za Mostar se mogu kupiti u OKC-u Abrašević te u trafici na Rondou. Za prvih 300 ulaznica cijena je 12 KM, a nakon toga će koštati 15 KM. Broj ulaznica je ograničen, navedeno je iz Kuće muzike i zabave Panta Rhei.

Urban & 4 će dan prije održati i koncert u Sarajevu u Cinemas Sloga. Cijena prvih 200 ulaznica je 12 KM, a nakon toga će koštati 15 KM. Cijena grupne ulaznice (za četiri osobe) je 70 KM. Ova ulaznica uključuje rezervaciju stola sa dvije stolice na parteru ili stol na katu. Slobodan stol može se odabrati na blagajni u Slogi pri kupovini ulaznice.

(www.jabuka.tv)

Zadnje dodano

  • Vijesti

Ugašena Federalna televizija

Federalna televizija ugašena je u srijedu ujutro. O svemu se oglasio FTV objavom na web…

2 sata prije
  • Vijesti

Dr. Paladino: U Mostaru stvaramo vrhunski tim stručnjaka

''Smisao mog dolaska u Mostar je da stvorimo jezgru koja će ostati i biti tu,…

4 sata prije
  • Vijesti

AstraZeneca povlači cjepivo protiv covida, više nije odobreno za uporabu

AstraZeneca započela je povlačenje svog cjepiva protiv covida-19 diljem svijeta zbog "viška dostupnih ažuriranih cjepiva"…

4 sata prije
  • Business
  • Vijesti

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u BiH

Tvrtka Luppa, koja kompanijama nudi dubinsku analizu zadovoljstva i angažiranosti njihovih zaposlenih, svake godine objavljuje…

4 sata prije
  • Banner
  • Business
  • Vijesti

Pepco pred otvaranjem u Ljubuškom, uskoro stiže i u Široki Brijeg

[gallery ids="684615,684616,684617,684619,684618"] Pepco će otvoriti vrata svoje poslovnice u Ljubuškom u četvrtak, 16. svibnja, neslužbeno…

4 sata prije
  • Košarka
  • Sport

Široki u dobrom ritmu na Pecari dočekuje starog rivala

Košarkaši Širokog u srijedu, 8. svibnja od 19:00 sati na Pecari igraju protiv Bosne u…

5 sati prije