“Tri, dva, jedan – kuhaj!”: Špiček ostavio nove kolege na cjedilu

U Zagrebačkom Jadran filmu počelo je snimanje nove sezone RTL-ovog kulinarskog showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!“, koji sa sobom donosi pregršt noviteta.

U petoj sezoni showa, koji će golicati gledateljeva nepca, očekuju nas i zanimljive priče iza kamere, novi članovi žirija i novi kulinarski podvizi.

Lijepo je vratiti se na set showa. Gledatelji već znaju što mogu očekivati od mene. Nastavit ću biti strog i pošten, ali u konačnici sve ovisi o kandidatima“, kazao je Tomislav Špiček te dodao kako bi novi kandidati mogli biti najbolji dosad s obzirom na to da su već u prvoj epizodi uspjeli oduševiti žiri svojim kreativnim tanjurima, prenosi Index.hr.

Kroz svaku epizodu vodit će nas Doris Pinčić Rogoznica, a svaki će tjedan o sudbini kandidata odlučivati nova kulinarska tema. Od presudne će važnosti, naravno, biti i njihova snalažljivost u pripremi jela, koja će ocjenjivati žiri, piše RTL.

Chef Tomislav poželio je dobrodošlicu kolegi chefu Mati Jankoviću i gastro novinarki Mateji Domitrović, koji su se prvi put našli pod reflektorima seta RTL-ovog gastro showa.

Tomislav nas je lijepo ugostio, kao pravi domaćin. On se, tako reći, na setu osjeća kao kod kuće. Tu je od prve sezone, prvog dana i zna svaki kut studija, svaku caku na snimanjima“, objasnila je Mateja, kojoj je show “Tri, dva, jedan – kuhaj!” prvi televizijski angažman.

Za razliku od Mateje, chef Mate dosad je snimio nekoliko televizijskih projekata i reklama, stoga ne čudi da se pred kamerama ponašao kao u svojoj kuhinji.

Ako me pitate kakav je osjećaj ponovno stati pred kamere, mogu reći da se osjećam kao da, zapravo, nikada nisam niti napustio televiziju, što je poprilično zastrašujuće jer shvatiš koliko ti to ostane u krvi“, izjavio je chef Mate, kojeg je Špiček, kao i Mateju, ostavio na cjedilu, napustivši studio prije samog kraja snimanja. Unatoč njegovoj maloj spački, Mateja i Mate odlično su se snašli i sami odjavili prvu emisiju.

Sudeći po odličnoj atmosferi prvog dana snimanja, ova će jesen na RTL-u biti itekako zabavna!

(www.jabuka.tv)

Zadnje dodano

  • Vijesti

U Širokom Brijegu obilježena godišnjica smrti Gojka Šuška

[gallery ids="683792,683794,683795,683793,683791,683790,683789"] U Širokom Brijegu u petak je odana počast Gojku Šušku, ratnom ministru obrane…

8 minuta prije
  • Nogomet
  • Sport

Plava noć u Imotskom otkazana zbog prijetnji

Navijači Dinama iz Dalmacije trebali su se u petak, 10. svibnja naći u jednom restoranu…

28 minuta prije
  • Vijesti

Europsko vijeće za pelet upozorilo na varanje kupaca u BiH

Iz Europskog vijeća za pelet (European Pellet Council) su priopćili da su sve češće zabrinuti…

48 minuta prije
  • Banner
  • Film & TV
  • Zabava

Vikend uz TV: Sjajni filmovi i utakmice čekaju na vas

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar…

2 sata prije
  • Vijesti

Sveta misa i komemoracija za žrtve Križnog puta u Stocu

Zadnju nedjelju u mjesecu svibnju, na Radimlji kod Stoca održat će se prigodna komemoracija i…

2 sata prije
  • Vijesti

Zemlja zatrpala rudara u rudniku kod Tuzle

U Rudniku lignita Mramor nadomak Tuzle u petak je došlo do obrušavanja zemlje koja je…

2 sata prije