Srpski novinar se narugao Vučiću i dao mu novi nadimak

Poznati srpski novinar Milojko Pantić, urednik emisije Sportsko-politička galaksija, ponovo je komentarom uzdrmao javnost u susjedstvu.

Njegov stav, koji je obavljen na portalu Danas, prenosimo u cijelosti:

Euforija izazvana pobjedom nad Portugalom i direktnim plasmanom na Svjetsko fudbalsko prvenstvo samo je novi teatar apsurda u zarobljenoj zemlji i uništenoj državi Srbiji.

Euforija ide dotle da nekadašnji navijački huligan na mjestu predsjednika države izjavljuje kako Srbija ima para za trošenje, da će dati još deset milijuna sportu.

Oduševljeni gledatelji teatra smo svi mi ojađeni i do prosjačkog štapa osiromašeni građani Srbije, a izvođači i glavni apsurdisti u ovoj novoj predstavi Aleksandra Belivučića, uzurpatora života svih nas, jesu nogometni milijunaš Piksi i njegovi majstori u guranju lopte također milijunaši.

Pobijedite i obradujte narod, rekao je u stilu kralja, Aleksandar Belivučić, došavši u avion u funkciji predsjednika nepostojeće države, da guračima lopte poželi sretan put i da im obeća milijun eura nagrade ako pobijede Portugal.

Na stranu to što nikada nijedan predsjednik države u političkoj historiji svijeta nije ušao u avion samo zato da fudbalerima poželi sretan put i da im obeća nagradu, piše Radio Sarajevo.

Naš „Kralj smetlišta srpske povijesti“, bez trunke srama i stida, pred osiromašenim građanima se hvali kako: „Imamo para za trošenje.“

A to su pare koje on u naše ime preko nepostojeće države Srbije pozajmljuje po svijetu, a koje će vraćati naši praunuci, ako ih uopće bude bilo.

(www.jabuka.tv)

Komentari:

Zadnje dodano

  • Business
  • Vijesti

Radne akcije u središtu Posušja i Ljubuškog

[gallery ids="682330,682331,682324,682329,682325,682326,682327,682328"] U samom središtu Posušja i Ljubuškog ovih dana traju radne akcije. U Posušju…

52 sekunde prije
  • Vijesti

Mostarska pedijatrija krenula s radom u novoj zgradi

[gallery ids="682319,682318,682320"] Klinika za dječje bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar od četvrtka, 25. travnja krenula…

25 minuta prije
  • AgroKutak

Kako umanjiti štete od niskih temperatura na biljkama?

Početkom proljeća, posebno tijekom mjeseca travnja, svjedoci smo čestih pojava niskih temperatura praćenih mrazom, koje…

30 minuta prije
  • PR

Punionica vode Leda zapošljava više djelatnika

Zbog povećanja obujma poslovanja, Lukas TP Nakić d.o.o. Široki Brijeg, Punionica vode "LEDA", raspisuje natječaj…

1 sat prije
  • Vijesti

U Federaciji BiH 1. i 2. svibanj neradni dani

U Federaciji BiH neradni dani u svibnju su srijeda i četvrtak, 1. i 2. svibnja.…

2 sata prije
  • Nogomet
  • Sport

Bivši trener Širokog novi voditelj Hajdukove akademije

Ivan Bilić, novi predsjednik Hajduka, održao je prvu presicu u novoj ulozi. Tom prilikom Bilić…

2 sata prije