Široki izgubio od Zvijezde i došao do crnog rekorda

NK Široki Brijeg izgubio je 0:3 od Zvijezde 09 u sklopu 18. kola Premijer lige BiH igranom u nedjelju poslijepodne na Gradskom stadionu u Ugljeviku.

Nogometaši Širokoga Brijega uspjeli su doći do devete utakmice u nizu bez pobjede što je najgori rezultat za ovu momčad u prvenstvu otkad se igra zajednička Premijer liga BiH.

Širokobriježani su pod vodstvom Marijana Budimira u posljednjih devet utakmica zabilježili šest poraza i tri remija te trenutačno zauzimaju šesto mjesto s 22 boda.

U današnjem susretu prva dobra prilika za goste viđena je u 9. minuti kada je Kpan prošao po lijevoj strani, uputio loptu za Lukića koji ju ostavlja Matiću, ali ovaj puca pored gola.

Šapić i Vukoja imali su priliku već u 17. i 21. minuti dovesti domaće u vodstvo, ali nedostajala je realizacija, što nije bio slučaj samo šest minuta nakon kada Zvijezda dolazi do svog prvog pogotka preko Ristanovića.

Minutu prije isteka regularnog dijela prvog poluvremena zabio je Karaklajić za vodstvo Zvijezde od 2:0.

Pokušao je Budimir s izmjenama, umjesto Lukića i Marka Matića, ušli su Plazonja i Filip Matić, kasnije umjesto Dadića i Tomića ušli su Kuprešak i Lovrić, ali to nije značajno utjecalo na tijek utakmice.

Napadač domaćih Vadze mogao je “zakucati” Široki u 56. minuti, ali pogađa vanjski dio mreže, a zaprijetili su i Širokobriježani pokušajem Kpana u 72. minuti i Mamića u 82. minuti, no Damjanović brani.

Treći pogodak Zvijezda je postigla u 85. minuti kada je Maksimović nakon ubačaja Matića “probušio” mrežu Bendera.

Ekipi s Pecari ovo je bila posljednja utakmica ove godine i prilika da mirnije odu na zimsku pauzu, no ona će s obzirom da veliku krizu rezultata u kojoj se nalaze, donijeti veliku čistku.

Standings provided by Sofascore

(www.jabuka.tv | Foto: FK Zvijezda 09)

Komentari:

Zadnje dodano

  • Magazin
  • Zanimljivosti

Dječak nastupom u vrtiću oduševio i Baby Lasagnu

Baby Lasagna osvaja sve nevjerojatno zaraznom pjesmom, a u moru videa na pjesmu Rim Tim…

8 minuta prije
  • Vijesti

Konačno proradili semafori na kritičnom raskrižju u Mostaru

[gallery ids="685182,685186,685180,685179,685185,685183,685181,685187,685184"] Na raskrižju cesta M-17 s M-17.4, na sjevernom ulazu u Mostar, u petak…

27 minuta prije
  • Vijesti

Više od 10 milijuna maraka za dječji dodatak u FBiH

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike obavještava korisnike federalnog dječjeg doplatka da su uneseni nalozi…

1 sat prije
  • Business
  • Vijesti

Novi pad cijena goriva, pogledajte gdje je najjeftinije

Na benzinskim crpkama u Hercegovini došlo je do promjena u cijenama goriva. Federalno ministarstvo trgovine…

2 sata prije
  • Nogomet
  • Sport

FIFA-i prijeti tužba zbog ”prezasićenog” rasporeda natjecanja

Svjetska nogometna federacija FIFA pozvana je da preispita planove o domaćinstvu Svjetskog klupskog prvenstva s…

2 sata prije
  • Vijesti

Plenković predao 78 potpisa Milanoviću

[gallery ids="685156,685158,685157"] Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je u petak predsjednika Vlade i HDZ-a Andreja…

2 sata prije