Sarajevo smijenilo Miodraga Ješića

Miodrag Ješić nije više trener FK Sarajevo.

Nakon poraza od Slobode i eliminacije iz Kupa BiH, Upravni odbor FK Sarajevo održao je sastanak sa stručnim stožerom na kojem je dogovoren sporazumni raskid ugovora između FK Sarajevo i Miodraga Ješića i njegovih pomoćnika, potvrđeno je iz kluba.

”Nažalost, ostvareni rezultati na početku proljetnog dijela natjecateljske sezone 2015./2016. nisu bili zadovoljavajući. Posljednja utakmica donijela je izuzetno lošu igru naše momčadi, kao i lošu atmosferu unutar svlačionice zbog čega su šef stručnog stožera Miodrag Ješić i Upravni odbor kluba dogovorili sporazumni raskid ugovora”, kazao je predsjednik FK Sarajevo Edis Kusturica i dodao da se klub rastao s Ješićem u prijateljskoj atmosferi i bez ikakve štete po klub.

”Moram istaknuti da nije bilo govora o bilo kakvoj isplati basnoslovnih odšteta, niti bilo kakvih radnji koje bi išle na štetu našem klubu. Ovim potezom Upravni odbor želi donijeti pozitivnu promjenu u sportskom segmentu kluba”, rekao je Kusturica.

Upravni odbor FK Sarajevo imenovao je privremeni stručni stožer prve momčadi, koji će kao šef struke predvoditi Almir Hurtić, šef Akademije. Asistirat će mu osoblje iz Akademije FK Sarajevo.

Privremeni stručni stožer će svoju dužnost obavljati na sljedećoj ligaškoj utakmici protiv Slavije, koja je na rasporedu u nedjelju na Olimpijskom stadionu ”Asim Ferhatović-Hase”. Očekuje se da potom bude imenovan i formiran novi stručni stožer prve momčadi.

(Fena)

Komentari:

  • Tko nam vodi NK široki brijeg. Vidite li VI kako se to radi put pod noge treba putokaziti i našemu jadu od trenera Slavenu. Ciao Slavene....

Zadnje dodano

  • Business
  • Vijesti

Hrvatski ugostitelji se nadaju dobroj sezoni, ali ih muče stari problemi

Ugostitelji u Hrvatskoj puno očekuju od proljetne i ljetne sezone zbog najava dobre turističke potražnje…

25 minuta prije
  • Vijesti

Vlada ŽZH uplatila dvije tranše za sufinanciranje prijevoza učenika

Iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke isplaćen je iznos od 1.000.000 konvertibilnih maraka za sufinanciranje prijevoza učenika.…

1 sat prije
  • Business
  • Vijesti

Zašto EU još uvijek kupuje ruski plin?

Nije sporno kako je Europska unija nakon napada Rusije na Ukrajinu drastično smanjila i svoju…

2 sata prije
  • PR

Ataco raspisao natječaj za posao

ATACO d.o.o. Mostar raspisuje natječaj za sljedeće radno mjesto: Voditelj robne marke  – Brand Manager…

2 sata prije
  • Banner
  • Vijesti

Široki Brijeg: Nastavljena akcija čišćenja i uređenja bunkera

[gallery ids="683097,683095,683098,683094,683096,683099,683100,683101"] U sklopu projekta „Široki stvara“ članovi Udruge Korektiv nastavili su s akcijom čišćenja…

2 sata prije
  • Ostalo
  • Sport

Sudjelujte na 27. mini maratonu „Polog-Široki Brijeg”

U organizaciji Grada Širokog Brijega i Športskog saveza Grada Širokog Brijega, u utorak, 7. svibnja…

2 sata prije