Rebić zabio hat-trick, Pašalić i Brozović po gol

Sjajan dan za hrvatske nogometaše u vrlo bogatoj nogometnoj srijedi u Serie A. U borbi za Ligu prvaka su pobjede ostvarili Milan, Atalanta i Juventus, a zabijali su Rebić hat-trick, Pašalić i Brozović…

Nastavlja se renesansa Milana i dominacija Ante Rebića posljednjih dana. Nakon uvjerljive 3:0 pobjede nad Juventusom i pogotka, hrvatski je napadač ugradio nova tri gola, ovaj put u Milanovom uništavanju Torina koji je nastradao s teških 7:0.

U rekordnoj pobjedi Rossonera ove sezone je Rebić na scenu stupio kad je već sve bilo riješeno. Theo Hernandez u 19. pa Franck Kessie u 26. su rano riješili dvojbe, a u drugom dijelu Diaz u 50. i Hernandez svojim drugim golom u 62. podižu na 4:0.

Onda se budi Rebić koji će u posljednjih pola sata zabiti tri gola. Nakon što je asistirao Hernandezu za četvrti, Rebić je na asistenciju Krunića postigao peti, a u 72. i šesti na asistenciju Leaoa. U 79. je Krunić ubacivanje prebacio na drugu stativu gdje je opet hrvatski napadač koji postavlja konačnih 7:0.

Samo minutu kasnije Rebić je izašao iz igre, a zamijenio ga je Mario Mandžukić. Milan je trećom pobjedom u nizu stigao do 75. boda te je na diobi drugog mjesta s Atalantom koja je također slavila, i također uz gol hrvatskog reprezentativca.

Mario Pašalić zabio je drugi pogodak svoje ekipe u 2:0 pobjedi Atalante nad Beneventom koji je u sve težoj situaciji i dva kola prije kraja ga četiri boda dijele od zone spasa. Nakon što je Muriel u 22. zabio za 1:0, Duvan Zapata je u 67. poslužio hrvatskog veznjaka koji je zadržao mirnoću te je postavio 2:0, osam minuta nakon što je ušao u igru. Boško Šutalo ostao je na klupi.

Novopečeni prvak Inter je nastavio u istom tonu, nižući pobjede. Inter je svladao Romu kod kuće s 3:1, a prvi pogodak djelo je Marcela Brozovića u 11. minuti. Ušao je iz drugog plana i dobio krasnu loptu od Darmiana koju je precizno i mirno pospremio iza vratara.

(www.jabuka.tv)

Zadnje dodano

  • Nogomet
  • Sport

FIFA-i prijeti tužba zbog ”prezasićenog” rasporeda natjecanja

Svjetska nogometna federacija FIFA pozvana je da preispita planove o domaćinstvu Svjetskog klupskog prvenstva s…

6 minuta prije
  • Vijesti

Plenković predao 78 potpisa Milanoviću

[gallery ids="685156,685158,685157"] Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je u petak predsjednika Vlade i HDZ-a Andreja…

19 minuta prije
  • Banner
  • Izdvojeno LIFE
  • Life
  • LIFESTYLE

Ljubuški: Na Županijskom natjecanju iz pružanja prve pomoći sudjelovao preko 150 mladih

[gallery ids="685151,685142,685149,685141,685150,685147,685144,685143,685146,685148,685145"] U četvrtak je, u krugu Osnovne škole Marka Marulića u Ljubuškom, u organizaciji…

1 sat prije
  • Magazin
  • Zanimljivosti

Kviz: Morate skupiti barem 3 točna odgovora

Vrijeme je za novi kviz portala Jabuka.tv. Ovaj put od vas se traži znanje iz…

1 sat prije
  • Crna kronika
  • Vijesti

Uhićeno pet Ukrajinaca na Ilidži zbog otmice Sirijca

Na Ilidži je u četvrtak uhićeno pet Ukrajinaca zbog otmice muškarca, državljanina Sirije. Policijski službenici…

1 sat prije
  • Magazin
  • Zanimljivosti

Bakterije mutirale u svemiru su nešto što dosad nije viđeno na Zemlji

Bakterije su izvanredno prilagodljivi mikroorganizmi koji se mogu razvijati u različitim okruženjima, uključujući i svemir.…

2 sata prije