Premijera nove predstave popularne Anđelke u Mostaru

Joka Jakovljević, koju glumi omiljena regionalna komičarka Anđelka Stević Žugić, poznata iz popularne serije „Andrija i Anđelka“, stiže u Mostar u srijedu, 8. svibnja.

Prvi put će pred bh. publikom izvesti svoju novu predstavu „Šta me opet snađe“ u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača s početkom u 20 sati.

Predstava je nastavak njezine prve predstave „Šta me snađe“ s kojom je 2018. godine napravila svojevrstan kazališni podvig, odigravši predstavu preko 250 puta na 3 kontinenata u 55 gradova i 15 zemalja. Monodramu „Šta me snađe“ vidjelo je preko 240.000 ljudi.

Joka je već bila u Mostaru, a sad stiže u nekim novim zgodama i nezgodama u mojoj novoj monodrami s temom koja je nažalost sveopće aktualna – temi razvoda, ali na jedan duhovit i šarmantan način.

Odigrali smo već preko 20-ak predstava u regiji u malo više od mjesec dana. Prezadovoljni smo reakcijom publike i predlažem da publika dođe 8.5. u Kosaču da razmijenimo iskustva i upoznamo se osobno, kazala je Anđelka koja otkriva kako uvijek s istim uzbuđenjem i tremom dočekuje publiku.

Sve ove uloge u predstavi su one koje Anđelki odlično leže i u kojima izgleda kao da ne glumi, što je svrstava u najbolju komičarku regije.

Publiku očekuje 80 minuta smijeha i dobre zabave, stoga nemojte propustite na vrijeme kupiti ulaznice za bh. premijeru ove komedije.

Dostupne su na info pultu i Mjenjačnici u Mepas Mall-u, te online kupikartu.

(www.jabuka.tv)

Zadnje dodano

  • Vijesti

Znate li za koliko osoba se još uvijek traga u BiH?

U Bosni i Hercegovini još uvijek se traga za više od 7.500 nestalih osoba, a…

35 minuta prije
  • Kultura
  • Vijesti

Predstavljen bogat program ovogodišnjeg Posuškog lita

[gallery ids="686085,686089,686087,686086,686088"] Nadaleko poznata kulturno-sportska manifestacija Posuško lito već ovoga petka otvara svoja vrata svim…

37 minuta prije
  • Nogomet
  • Sport

Ramos u iznenađujućem transferu ponovno napušta Sevillu?

Sergio Ramos (38) izvjesno će napustiti Sevillu po drugi put u karijeri. Ugovor mu je…

1 sat prije
  • Vijesti

Schmidt: BiH nazaduje u suočavanju s prošlošću

Generalni tajnik Ujedinjenih naroda Antonio Guterres proslijedio je predsjedniku Vijeća sigurnosti UN-a Pedru Comissáriju Afonsu…

2 sata prije
  • PR

Sastavite popis željenih poklona za Vaše vjenčanje u SMT Mepas

Dragi mladenci, pripreme za najljepši dan u Vašim životima uvelike su počele, a Vaši najbliži…

2 sata prije
  • Nogomet
  • Sport

Slovenac kandidat za trenera Hajduka?

Slovenski trener Ante Šimundža (52), koji se s Mariborom nalazi na drugom mjestu tamošnje Prve…

3 sata prije