Lijanović nije kriv

Apelacijsko vijeće Suda Bosne i Hercegovine, u kaznenom predmetu protiv optuženog Jerka Ivankovića Lijanovića i drugih donijelo je rješenje kojim su uvažene žalbe branitelja optuženih Jerka Ivankovića Lijanovića, Slave Ivankovića Lijanovića, Milorada Bahilja i Mirka Galića.

Navode da je prvostupanjska presuda Suda BiH od 22. listopada 2018. godine u osuđujućem dijelu ukinuta, te je određeno održavanje pretresa pred vijećem Apelacijskog odjeljenja Suda Bosne i Hercegovine.

Inače, Sud BiH je prvostupanjskom presudom Jerku, Slavu i Jozu Ivankovića Lijanovića te druge osobe osudio za organiziranii kriminal, pranje novca, poreznu utaju, neplaćanje poreza te krivotvorenje ili uništavanje poslovnih knjiga i isprava. Sud je u ovom predmetu izrekao ukupnu kaznu od 52 godine zatvora, prenosi Klix.

Sam Jerko Ivanković Lijanović, inače potpredsjednik NSRzB i bivši ministar poljoprivrede FBiH bio je osuđen na 12 godina.

Ukinuta je prvostupanjska presuda

(www.jabuka.tv)

Komentari:

  • E sada ce Jerko sve ove place sto je ostao duzan bivsim radnicim isplatit i plus kamate, obecao. On je postenjacina sta je to za jednog lopova isplatit.

  • Sad ima Jerko da islati bivse radnike sto je duzan plus kamate, kad pravna drzava funkcionira sve stima.

  • heben ti državu i koju je napravio.Megakriminalac Jerko nije kriv..Heben ti pravosuđe i međunarodnu bagru koja stoji iza njega i iza ovih presuda..
    Aluminij propade na pravdi svakoj a Čovića krive premda je onkriv abarem duplo manje od kriminalca iz Sarajeva,Visoke Glavice ili onog notornog kriminalca i ratnog profitera Ž.Budimira.Taj je desetine kriminalaca pa i ubojica uz pomoć korumpiranog i kriminalnog sudstva i pravosuđa za NOVAC.POMILOVAO, to jest pustio na slobodu kao predjednik Federacije BiH.
    TO ZNAJU SVI OD PTICA NA GRANAMA DO AMERIČKIH ADMINISTRATORA I VELEPOSLANIKA DO ONOG AUSTIJSKOG LUĐAKA I LUTKA NA KONCU iNZKA..lUĐACI, TERORISTI, I EUROPSKI KOKOŠARI DRŽE OVU ZEMLJU U LUĐAČKOJ KOŠULJI, UNIŠTAVAJU SVAKI OBLIK HRVATSKE SAMOUPRAVE I GOSPODARSTVO A PRITOM ZA SVE KRIVE HDZ-e.
    To je perverzan, dvoličan, i podao scenarij kakvog se ne bi dosjetili niti scenaristi Monti Paytona, osim europskih i američkih kokošara koji svojeg kokošara i guska J.Lijanovića drže kao kap vode na dlanu ali razbit će im se o glavu ,prije ili kasnije.Svako zlo i nepravda razbija s o glavu sijačima zla.

  • Bogati draga sta je ovo vise? Pa ima li ovo igdje nego kod nas? Tako nam i treba lajemo do podne,a popodne lizemo im GUZICE!

  • Stić će njega prokletstvo radnika
    djelom već je
    al stradaju dica moga bi se malo zamislit

Zadnje dodano

  • Vijesti

Nikšić u Neumu: U svemu vidimo podjele i osobne interese

U okviru otvaranja Energetskog summita u Neumu, predsjednik Vlade FBiH Nermin Nikšić rekao je kako…

6 minuta prije
  • Crna kronika
  • Vijesti

Prometna nesreća na cesti Mostar – Čitluk

U srijedu oko 13:30 sati došlo je do prometne nesreće na cesti Mostar - Čitluk…

39 minuta prije
  • Banner
  • Vijesti

Dva proizvoda iz Pepca povlače se s tržišta BiH

S tržišta BiH povučena je ženska torbica čiji uvoznik je firma "Pepco", jer sadrži ftalate…

45 minuta prije
  • Crna kronika
  • Vijesti

U policijskoj akciji uhićeno 14 osoba, zaplijenjen veći iznos novca

[gallery ids="682005,682006,682004,682007"] Policijski službenici Granične policije Bosne i Hercegovine realizirali su aktivnosti po operativnoj akciji…

1 sat prije
  • Ostalo
  • Sport

Hercegovina napada vrh bh. futsala

Malonogometaši Hercegovine u srijedu, 24. travnja u 20:30 sati na Pecari protiv MNK Sloga igraju…

1 sat prije
  • PR

NLB Banka Sarajevo i Visa uz poduzetnike na EXPO zoni na eCommerce konferenciji 25. travnja

NLB Banka Sarajevo i kompanija Visa će, kao partneri ovogodišnje eCommerce konferencije ''Beyond boundaries'', koja…

1 sat prije