Edo Maajka izdao novu pjesmu i spot

Letimo iznad novi je singl i četvrti spot s Edinog novog albuma. Njegovi gosti na ovoj traci dio su kolektiva TDKM, reperi Tibor i Burky.

Novi materijali Ede Maajke iščekivani su s nestrpljenjem, a album je odmah po objavi dobio sjajne kritike i postao dosljedan nasljednik bendovskog Puta u plus.

Albumom Moćno Edo se vratio klupskom zvuku i baziran je na beatovima njegovog dugogodišnjeg suradnika Matka Šašeka Kooladea, piše Index.

Dječački san

S Burkijem sam već surađivao na pjesmi Volim te prije dosta vremena, na albumu Balkansko, a naše, a s Tiborom mi je ovo prva suradnja. Provjerite mladog repera Noti Limuna koji je također dio TDKM ekipe, ima odličan album i gost sam mu na pjesmi Moneypenny, kaže Edo.

Imati spot s Edom na neki mi je način ostvarenje dječačkih snova. Stvar je super ispala i Edo je više puta izrazio želju da i vizualno zaokružimo tu priču. Pošto inače sve svoje spotove radimo sami, a trenutno živimo na istom kvartu, predložio sam mu da se okupimo s prijateljima i rep kolegama u blizini Maksimira i samo pustimo da nas vodi druženje i zabilježimo to kroz jednostavne kadrove repanja u kameru i prepuštanja muzici bez puno filozofiranja. S Edom je suradnja protekla glatko i bio je otvoren za sve ideje, a nadam se da ćemo ovakvo nešto ponoviti i na idućim izdanjima, ispričao je Tibor u ime cijelog kolektiva.

Koncertne promocije

U snimanju su sudjelovali i Koolade te Guzo, Mat, Danex – novi artisti i producenti koji stvaraju pod okriljem TDKM-a.

Od objave albuma ovog proljeća, Edo se intenzivno bavi i koncertnim promocijama koje su ga odvele na mnoge lokacije kako po Hrvatskoj tako i po regiji.

Album odlično prolazi kod publike, na koncertima i streaming servisima. Promovirat ću ga i u sklopu ovogodišnjeg November festa, 5. studenog u zagrebačkoj Tvornici kulture. Na bini će uz mene biti DJ Oli Dobolli i nekoliko gostiju pa dođite da zajedno Letimo iznad, poručio je Edo za kraj.

(www.jabuka.tv)

Zadnje dodano

  • Business
  • Vijesti

Zašto EU još uvijek kupuje ruski plin?

Nije sporno kako je Europska unija nakon napada Rusije na Ukrajinu drastično smanjila i svoju…

10 minuta prije
  • PR

Ataco raspisao natječaj za posao

ATACO d.o.o. Mostar raspisuje natječaj za sljedeće radno mjesto: Voditelj robne marke m/ž Mjesto rada:…

19 minuta prije
  • Vijesti

Široki Brijeg: Nastavljena akcija čišćenja i uređenja bunkera

[gallery ids="683097,683095,683098,683094,683096,683099,683100,683101"] U sklopu projekta „Široki stvara“ članovi Udruge Korektiv nastavili su s akcijom čišćenja…

28 minuta prije
  • Ostalo
  • Sport

Sudjelujte na 27. mini maratonu „Polog-Široki Brijeg”

U organizaciji Grada Širokog Brijega i Športskog saveza Grada Širokog Brijega, u utorak, 7. svibnja…

43 minute prije
  • Vijesti

Obilježavanje Dana širokobrijeških branitelja

Dan širokobrijeških branitelja i 33. obljetnica zaustavljanja tenkova agresorske JNA koji se održavaju u sklopu…

57 minuta prije
  • Nogomet
  • Sport

Martin Erlić: Kad sam se rodio, moji su živjeli u štali

Martin Erlić (26) prije dvije godine nametnuo se Zlatku Daliću i od tada je konstantno…

1 sat prije