Drama na cesti kod Predsjedništva BiH u Sarajevu

Nesvakidašnja situacija privela se kraju u ponedjeljak oko 21.30 sati, kada je na mjesto događaja došlo terensko civilno vozilo. Uz pomoć policije, pod prisilom, žena je ugurana u automobil, uz vidno negodovanje, te su napustili mjesto događaja, prenosi N1.

U Sarajevu se u ulici Maršala Tita kod zgrade Predsjedništva BiH odvijala prava drama, gdje je nasred glavne prometnice sjedila žena s bebom u naručju, ne želeći se skloniti s ceste.

Ona je, kako su svjedoci ispričali, s tramvajske stanice otišla na cestu i sjela. Prvi ju je primijetio policajac Direkcije za koordinaciju policijskih tijela koji radi na osiguranju zgrade Predsjedništva, te je odmah pritrčao do žene i regulirao promet kako je ne bi netko udario automobilom, javlja Faktor.ba.

Međutim, žena je kategorično odbijala skloniti se s ceste te je u pomoć pozvana i sarajevska policija. Ona je, prema riječima očevidaca, policajcima navodno kazala da je samo “tenk može pomaći s ceste”.

Navodno se radi o Iman Sari – Agić, koja se ranije obraćala medijima za pomoć, navodeći kako je teško bolesna. Ona je ranije navodila kako su samo neki od njezinih problema bronhijalna astma, gastralgija, erozivna gastropatija, dislipidemija i druge dijagnoze koje su postavljene u nekoliko navrata.

Inače, sarajevska policija je početkom 2015. godine Agić uhitila u Vogošći, a pretresom stana koji koristi u toj sarajevskoj općini te njezina automobila, pronađeno je i oduzeto 45 grama spida, 14 paketića marihuane i kutija s hašišom.

(www.jabuka.tv)

Zadnje dodano

  • Vijesti

Štrajk upozorenja na mostarskom sveučilištu

Djelatnici ustrojbene jedinice Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru organiziraju jednosatni štrajk upozorenja…

2 minute prije
  • Magazin
  • Zanimljivosti

Zaronite u dubine svemira na vikendu astrofotografije u Mostaru

Foto Klub Mostar organizira vikend astrofotografije. Radi se o prvom ovakvom foto događaju u Mostaru,…

8 minuta prije
  • Auto-Moto

Legendarna Škoda Felicia ove godine slavi 30. rođendan

Prije skoro 30 godina Škoda je počela proizvoditi Feliciju. Bio je to službeno prvi auto…

12 minuta prije
  • Vijesti

Obavijest o županijskim potporama za poljoprivredne proizvođače

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači s područja Grada Mostara da je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede…

32 minute prije
  • PR

Caffe bar San Meli raspisuje natječaj za posao

Caffe bar San Meli raspisuje natječaj za posao za radno mjesto: Konobar - stalni radni…

58 minuta prije
  • PR

Matan d.o.o. Grude zapošljava na više radnih mjesta

Zbog stalnog razvoja i povećanja obujma poslovanja tražimo nove kolege i kolegice za sljedeća radna…

1 sat prije