Zdrav napitak koji topi salo, ima tek dva sastojka

Za ovo “čudo prirode” dovoljna su vam samo dva sastojka, koja možete naći svugdje i jeftini su. Ovaj napitak pomoći će vam regulirati tjelesnu težinu.

Prva stvar ujutro mnogima počinje ovako: prokuhavaju veliki lonac vode, nekih 20-ak minuta i unutra ubace nekoliko komadića đumbira. Dobivenu đumbirovu vodu spremaju u termosice i piju tijekom cijelog dana (najmanje jednu litru).

Priprema đumbirove vode je jednostavna: 1,5 litru vode staviti da prokuha i kuhati na laganoj vatri dvadeset minuta. Na kraju dodati nekoliko komadića korijena đumbira oko 4 do 5 cm dužine.

Zajedno s đumbirom vodu prebacite u termosicu. Pripremajte i pijte svakodnevno vodu od đumbira tijekom šest mjeseci. Nosite je sa sobom gdje god išli – na posao, izlet, u kupovinu, na putovanje, neka vam stoji kraj računala ili televizora… Ispijajte vrući napitak u gutljajima tijekom cijelog dana, piše 24sata.hr.

I još jedan jednostavan i praktičan savjet za vitku liniju – neka prođe najmanje tri sata između obroka, kao i između posljednjeg obroka navečer i odlaska na spavanje.

(www.jabuka.tv)

Komentari:

Zadnje dodano

  • Magazin
  • Zanimljivosti

Međunarodni dan vatrogasaca: U Mostaru otkriven kip svetog Florijana

[gallery ids="683187,683185,683186,683184,683188"] Profesionalna vatrogasna postrojba Mostar obilježila je u utorak Međunarodni dan vatrogasaca i proslavila…

7 minuta prije
  • PR

Prijavite se na plaćenu ljetnu praksu u Violeti

Najbolja prilika za ljetnu studentsku praksu je u Violeti! Violeta Summership praksom studentima omogućuje stjecanje…

10 minuta prije
  • Vijesti

Kraljević: Pročistač kasni zbog komplicirane političke situacije u FBiH

Na 35. sjednici Gradskog vijeća Širokog Brijegu održanoj u srijedu u Gradskoj vijećnici bilo je…

22 minute prije
  • Vijesti

Počinje isplata uvećanih mirovina i razlika za prva tri mjeseca

U skladu sa Zakonom o MIO/PIO, isplata mirovina za mjesec travanj počinje u subotu, 4.…

1 sat prije
  • Vijesti

Jelka Miličević ima novi posao

Jelka Miličević, bivša federalna ministrica financija imenovana je zamjenicom direktora Agencije za bankarstvo Federacije BiH.…

1 sat prije
  • Banner
  • Vijesti

Provjerili smo kako napreduje izgradnja Edukacijsko-obučnog centra MUP-a ŽZH

[gallery ids="683118,683122,683119,683120,683123,683124"] U Županiji Zapadnohercegovačkoj, točnije Ljubuškom, se krenulo s realizacijom Edukacijsko-obučnog centra MUP-a ŽZH.…

2 sata prije