Zapaljen kombi navijača FK Slavije dok su se vraćali iz Gabele

Kombi u kojemu se nalazilo devet navijača FK Slavija iz Istočnog Sarajeva napadnut je i zapaljen na magistralnom putu M-17 između Salakovca i Bijele sjeverno od Mostara.

Do napada je došlo večeras oko 20:00 sati dok su se navijači ovoga kluba vraćali s gostovanja u Gabeli. Neslužbeno doznajemo da su ih napadači presreli, razbili im zadnje vjetrobransko staklo i unutra im ubacili dvije baklje. Napadači su nakon ovoga pobjegli prema sjeveru u smjeru Jablanice, dok je kombi u potpunosti izgorio.

U napadu je ozlijeđen vozač kombija, dok su ostali putnici prošli bez ozlijeda, neslužbeno doznajemo na mjestu napada. Ozlijeđeni je vozilom Hitne pomoći prebačen u KB Mostar, a do zaključenja ovog teksta nismo uspjeli saznati težinu ozljeda.

Očevid su na mjestu događaja obavili službenici Odjela kriminalističke policije (OKP) PU Mostar, dok su putnici kombija smješteni u PS Mostar – sjever gdje će im biti uzete izjave, te će tu sačekati i prijevoz kako bi se vratili kući.

Ovo je nastavak huliganskih ispada i obračuna između navijačkih skupina nogometnih klubova u BiH. Podsjetimo kako je jučer sličnih napada bilo u Mostaru. Također, sinoć su navijači Borca pri povratku iz Zenice demolirali dva vagona putničkog vlaka koji je prometovao između Zenice i Doboja.

Početkom nove sezone Premijer lige BiH Odbor za normalizaciju Nogometnog saveza BiH ukinuo je zabranu organiziranog dolaska gostujućim navijačima koja je bila uvedena uslijed sličnih huliganskih nereda koji su se protekle sezone događali iz vikenda u vikend.

Hoće li će NS BiH ponovno vratiti zabranu?

(Bljesak.info)

Zadnje dodano

  • Vijesti

Ugašena Federalna televizija

Federalna televizija ugašena je u srijedu ujutro. O svemu se oglasio FTV objavom na web…

16 minuta prije
  • Vijesti

Dr. Paladino: U Mostaru stvaramo vrhunski tim stručnjaka

''Smisao mog dolaska u Mostar je da stvorimo jezgru koja će ostati i biti tu,…

2 sata prije
  • Vijesti

AstraZeneca povlači cjepivo protiv covida, više nije odobreno za uporabu

AstraZeneca započela je povlačenje svog cjepiva protiv covida-19 diljem svijeta zbog "viška dostupnih ažuriranih cjepiva"…

2 sata prije
  • Business
  • Vijesti

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u BiH

Tvrtka Luppa, koja kompanijama nudi dubinsku analizu zadovoljstva i angažiranosti njihovih zaposlenih, svake godine objavljuje…

2 sata prije
  • Banner
  • Business
  • Vijesti

Pepco pred otvaranjem u Ljubuškom, uskoro stiže i u Široki Brijeg

[gallery ids="684615,684616,684617,684619,684618"] Pepco će otvoriti vrata svoje poslovnice u Ljubuškom u četvrtak, 16. svibnja, neslužbeno…

2 sata prije
  • Košarka
  • Sport

Široki u dobrom ritmu na Pecari dočekuje starog rivala

Košarkaši Širokog u srijedu, 8. svibnja od 19:00 sati na Pecari igraju protiv Bosne u…

3 sata prije