Vodka „1906“ po drugi put na listi Millionaire

Pet brendova preduzeća Stock Spirits Group dospjelo na Millionaire poredak za 2011. godinu

Stock Spirits Group (SSG) s ponosom objavljuje da se 5 SSG brendova našlo na listi najbrže rastućih na svijetu, među kojima i vodka 1906.

Četiri puta destilirana vodka „1906“ našla se prvi put na ovoj listi u 2009. godini s fantastičnih 12.5 miliona litara i time zauzela drugo mjesto najbrže rastuće vodke u svijetu. Kvalitet vodke 1906 je prepoznat na svjetskom tržištu, tako da prodaja ove fantastične vodke u 2011. godini raste na 15.3 miliona litara i po drugi put zauzima svoje mjesto u Millionare poretku časopisa Drinks International.

Vodka 1906 je kvalitetna poljska vodka koja se u BiH može nabaviti po fantastičnoj cijeni u svim tržnim centrima, marketima i mnogim ugostiteljskim objektima.
Izvanredno čista, nastaje procesom četverostruke destilacije. Stvorena je u čast 100-godišnjice prve tvornice žestokih pića u Lublinu u Poljskoj, domovini vodke.

Osim vodke „1906“ na Millionaire listi našla se još četri brenda Stock Spirits Group-acije:

  • Lubeska, liker na bazi vodke, stvoren po uzoru na tradiciju najvoljih voćnih vodki, dostupan na svjetskom tržištu u raznim okusima.
  • Czysta de Luxe je sebi osigurao ostanak u 10 najbolje prodavanih brendova vodke širom svijeta.
  • Zoladkowa Gorzka i Zubr – kompletiraju četvorku SSG brendova u poretku Millionaire, sa prodajom od 1,4 miliona i 1 miliona 9-litarskih pakovanja za svaku od navedenih votki. To je prvi put da je Zubr dospio na Millionaire poredak.

(www.jabuka.tv) *Sponzorirani članak

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.