Vikend uz TV: Evo što vas čeka na malim ekranima

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Sport

Kvalifikacije za SP: Cipar – Hrvatska – 20:45h NOVA TV

Nakon sjajnih rezultata, na Hrvatskoj je da pobjedu izbori protiv Cipra i dodatno poveća šanse za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Film

Mumija – 23:35h RTL

Kairo, 1923. Američki pustolov Rick O’Connell (B. Fraser), u potrazi je za blagom skrivenim u izgubljenom gradu Hamunaptra. Pridruže mu se lijepa knjižničarka Evelyn (R. Weisz) i njezin razmaženi brat Jonathan (J. Hannah), a suparnici su im skupina pohlepnih Amerikanaca.

Evelynino poznavanje egiptologije ipak se pokaže presudnim kad njezina ekipa prva pronađe mitski grad, a zatim i tajanstveni sarkofag. Ne znajući da je u njemu mumija svećenika Imhotepa (A. Voosloo), Evelyn pušta tisućuljetno zlo na slobodu…

Svjetski rat Z – 20:10h HRT1

Jednog običnog dana Gerry Lane i njegova obitelj našli su se usred velikog prometnog zastoja. Bivši UN-ov istražitelj, Lane je predosjetio da se ne radi o običnoj gužvi. Policijski helikopteri letjeli su nebom, motori divljali po cestama, a u gradu je naglo zavladao kaos.

Zbog nečega su ljudi počeli divlje napadati jedni druge – zbog ubojitog virusa koji se širi putem jednog jedinog ugriza i pretvara zdrave pojedince u nešto neprepoznatljivo i životinjsko. Susjed napada susjeda, stranac koji vam je htio pomoći odjednom postaje opasni neprijatelj.

Ubojstva po abecedi – 13:15h HRT1

Zločini se nižu jedan za drugim, svaki je zločin najavljen pismom poslanim policiji, s potpisom ABC i naznakom datuma i mjesta sljedećeg ubojstva.

Policijski satnik Larosiere, poznat kao majstor odgonetanja zločina, osjećajan i poetičan čovjek, i njegov entuzijastični i domišljati mladi učenik, inspektor Lampion, čupaju kosu, nemoćni pred nemilosrdnim ubojicom.

Subota

Film

Troja – 19:55h DOMA TV

Mikenski kralj Agamemnon (B. Cox) sa svojom je vojskom u Tesaliji, zaokupljen planovima kako da proširi svoje carstvo te kako da izvede predstojeću bitku.

Istodobno, trojanski princ Hektor i njegov brat Paris (O. Bloom) raspravljaju o ratovanju između Troje i Sparte. Paris je, naime, smislio lukavi plan da iskoristi festivalski dan neprijatelja i ugrabi Spartanku Helenu (D. Kruger), zbog čega će Grci i započeti rat.

Pravednik 2 – 22:30h NOVA TV

Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organiziranoj uroti, Pravednik upušta se u osvetu. Tijekom svoje osvetničke misije susreće se s najiskusnijim ubojicama, a možda čak i sebi ravnima.

No, Robertu McCallu strah je nepoznanica. On rješava probleme koje slabiji ne mogu sami riješiti jer on je – Pravednik.

Sherlock Holmes: Igra sjena – 00:35h NOVA TV

Pojavio se novi kriminalni genijalac, James Moriarty. On ne samo da je Holmesov intelektualni pandan, već svojom zloćom i potpunim neimanjem savjesti, stječe prednost pred detektivom.

Holmes njegovu kobnu slagalicu zločina počinje otkrivati kod istrage ubojstva austrijskog princa.

Moje grčko vjenčanje – 20:12h HRT1

Svi u obitelji Portokalos brinu se za Toulu koja je neudata, a ima već trideset godina.

Touli je s druge strane dosta posla u restoranu svojih roditelja i spremna je na promjenu, ali ostatak obitelji, na njenu nesreću – nije. Nakon što se ipak zaposli u tetkinoj putnoj agenciji, zaljubljuje se u Iana, učitelja koji je visok, zgodan i sasvim sigurno nije Grk.

Toula nije sigurna hoće li njenog oca više uznemiriti što je on stranac ili što je vegeterijanac. Ali sve to nije bitno kada je on pita da se uda za njega. Tada započinje pravo ludilo na velikom debelom grčkom vjenčanju.

Nedjelja

Film

Iz Rusije s ljubavlju – 19:55h DOMA TV

Međunarodna zločinačka organizacija Spectre, čiji je član bio i dr. No kojeg je ubio James Bond (S. Connery), želi se osvetiti tom najboljem britanskom tajnom agentu.

Vođa Spectrea naredi Rosi Klebb, staroj okrutnoj ženi koja je donedavno radila za sovjetsku tajnu službu, a sad je jedna od glavnih u Spectreu, da preuzme taj zadatak.

U svom konzulatu u Istanbulu Sovjeti imaju najnoviji stroj za dešifriranje tajnih poruka nazvan “Lektor”, kojeg se Britanci žele domoći.

Mula – 22:50h NOVA TV

Devedesetogodišnjak Earl Stone bankrotirao je, sam je i čeka ovrhu nad svojim poslom, kada mu ponude posao u kojem samo mora voziti. Čini se prilično lako, ali Earl zapravo postaje mula meksičkog kartela.

Posao mu jako dobro ide, čak toliko dobro da mu povećaju “teret”, a njega proglase glavnim rukovoditeljem. Earl se vrlo brzo nađe i u centru interesa policije, DEA agenta Colina Batesa.

Bourneovo naslijeđe – 20:15h RTL

CIA je izgubila svaki trag Jasona Bournea prije šest tjedana u Moskvi. Istovremeno, Aaron Cross, vladin operativac, nalazi se na tajnom zadatku Ministarstva obrane na Aljasci, gdje mora preživjeti ekstremne vremenske uvjete i naporne treninge, kao dio tajnog eksperimenta u kojem sudjeluje kao pokusni kunić.

Naime, Croosu su dane droge koje pojačavaju mentalne i fizičke sposobnosti kod korisnika.

(www.jabuka.tv)

Zadnje dodano

  • Vijesti

Kada vidite ove cifre, shvatit ćete zašto se političari bore za ulazak u EU parlament

Ovog tjedna započela je kampanja za europarlamentarne izbore koji se održavaju od 7. do 9.…

12 sati prije
  • Nogomet
  • Sport

Skender: Na Borac idemo s najboljim mogućim opcijama

Novi okršaj s banjalučkim Borcem, ovaj put u sklopu 29. kola Premijer lige BiH, Široki…

13 sati prije
  • Nogomet
  • Sport

Željezničar preokretom do pobjede nad GOŠK-om

[gallery ids="682719,682720,682721,682722,682723,682724"] FK Željezničar porazio je NK GOŠK 2:1 u susretu 29. kola Premijer lige…

13 sati prije
  • Ostalo
  • Sport

Ivanišević otkrio tko mu je broj jedan u svijetu tenisa

U razgovoru za Dnevnik Nove TV legendarni Goran Ivanišević komentirao je nedavni prekid suradnje s…

13 sati prije
  • Nogomet
  • Sport

Sloga svladala Zvijezdu koja je dvaput “pocrvenjela”

Nogometaši Sloge svladali su ekipu Zvijezde 09 rezultatom 2:0 u susretu 29. kola Premijer lige…

14 sati prije
  • Business
  • Vijesti

Europska država uvodi šestodnevni radni tjedan

U Grčkoj se u srpnju uvodi šestodnevni radni tjedan. Kako navode lokalni mediji, ova obveza…

14 sati prije