Vikend uz TV: Evo koje vas filmske poslastice čekaju

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Rocky 3 – 23:35h HRT1

Drugi nastavak sportsko-akcijske sage o boksaču Rockyju, nominiran je za nagradu Akademije u kategoriji najbolje glazbe i originalne pjesme za film. Stallone je, uz to što je glumio u naslovnoj ulozi, napisao scenarij i režirao film.

San Andreas – 22:15h NOVA TV

San Andreas je akcijski triler koji na donosi odgovor na pitanje što bi se desilo da se upravo danas najpoznatiji rasjed na svijetu probudi.

Cijena straha – 20:45h HRT1

Američki hladnoratovski strah je ponovno probuđen nakon smrti ruskog predsjednika kojeg nasljeđuje čovjek zamršene prošlosti. Tenzije između Istoka i Zapada se razbuktavaju nakon što CIA posumnja da odmetnuti ruski znanstvenici razvijaju atomsko oružje.

Subota

Film

The Batman – 20:15h NOVA TV

Nakon godina lutanja ulicama Gothama, i sa tek nekoliko pouzdanih saveznika – usamljeni osvetnik postaje jedino utjelovljenje pravde među svojim sugrađanima. Kada Gothamovu elitu napadne sadistički ubojica, niz zagonetnih tragova vodi najvećeg istražitelja podzemlja u najmračniju avanturu do sada.

Telefonska govornica – 22:20h RTL

Stu Shepard je nezavisni PR agent, samoživ, drzak i sklon neumjerenom laganju. Laže svojim klijentima, ali i lijepoj supruzi Kelly, od koje skriva da se viđa s mladom i slatkom glumačkom aspiranticom Pam, kojoj je ujedno i agent. Dakako, ni Pam nije rekao da je oženjen, pa ona misli da je s njim u normalnoj vezi. Svemu tome dođe kraj kad Stu u telefonskoj govornici primi poziv tajanstvenog muškarca koji zatraži od njega da sve prizna i Kelly i Pam.

12 ljutih muškaraca – 20:15h HRT3

Obrana i optužba su završile sa poslom i porota je poslana u posebnu sobu kako bi mogli odlučiti da li je mladi i siromašni muškarac, meksičkog podrijetla, odgovoran za ubojstvo oca. Ono što se čini lakom odlukom uskoro postane oluja osjećaja u kojoj dolaze na vidjelo sve mane i predrasude porotnika. Jedini koji se suprostavlja smrtnoj kazni i koji sumnja u dokaze koje je predočila optužba je porotnik broj 8.

Zabavni program

Eurosong – 21:00h HRT1

Hrvatski predstavnik Baby Lasagna s pjesmom “Rim Tim Tagi Dim” nastupao je u prvoj polufinalnoj večeri 7. svibnja i prošao u finale!

Nedjelja

Film

Ta luda ljubav – 23:05h NOVA TV

Cal Weaver ima četrdeset i koju i živi svoj san – ima dobar posao, lijepu kuću, odličnu djecu i brak sa svojom srednjoškolskom ljubavi. Kad sazna da ga supruga vara i želi razvod, njegov “savršen” život brzo se raspada. Što je još gore, u današnjem svijetu samaca, Cal koji na spojeve nije izlazio zadnjih nekoliko desetljeća, ispada potpuno neprilagođen.

Neboder – 20:15h RTL

Bivši marinac Will Sawyer (Dwayne Johnson) vodi FBI-jev tim za spašavanje talaca. Na zadatku s kolegom Gillespiejem (Pablo Schreiber), izgubi nogu kada otmičar aktivira bombu. Deset godina kasnije Sawyer radi kao sigurnosni savjetnik koji na preporuku bivšeg kolege Gillespieja dobije posao provjere sigurnosti najvišeg nebodera na svijetu, hongkonškog tornja od 225 katova, “The Pearl”, čije je vlasnik Zhaoa Long Ji (Chin Han).

Feniksov let – 22:00h RTL

Nastao prema istoimenoj knjizi, “Feniksov let” je uzbudljiva akcijska avantura o maloj skupini ostavljenoj na milost i nemilost okrutom pustinjskom vremenu. Sa zalihama koje postaju sve manje oni odlučuju riskirati sve i pokušati sagradati avion…

(www.jabuka.tv)

Zadnje dodano

  • PR

Alpina Komerc d.o.o. Široki Brijeg raspisala natječaj za posao

Zbog povećanja obujma posla Alpina Komerc d.o.o. Široki Brijeg raspisuje natječaj za sljedeće radno mjesto:…

12 minuta prije
  • Vijesti

Podignuta optužnica protiv Mamića, Kodžomana i Peras

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv bivšeg predsjednika Uprave Dinama Igora Kodžomana,…

39 minuta prije
  • Vijesti

Primjer ministra Galića svjedoči o važnosti suradnje sa SAD-om i NATO-om

Viši dužnosnik obrane Sjedinjenih Američkih Država, pukovnik Eric Adams, i zamjenik izaslanika obrane te zemlje,…

1 sat prije
  • Glazba
  • Zabava

Evo kad nastupa Baby Lasagna u finalu Eurosonga

Na službenim stranicama Eurosonga objavljen je redoslijed nastupa u finalu. Hrvatska nastupa 23. od 26…

1 sat prije
  • Glazba
  • Zabava

Potvrđena još 23 izvođača na Ultra Europe festivalu u Splitu

Organizatori festivala Ultra Europe potvrdili su nova 23 izvođača koji će nastupiti na 10. jubilarnom…

1 sat prije
  • Vijesti

Sattler: Sugerirali smo HDZ-u BiH da je nerealno to što traže

Veleposlanik EU-a u BiH Johan Sattler izjavio je kako je čelnik RS-a Milorad Dodik izravno…

2 sata prije