Velić: Pobjeđivali smo i bolje ekipe od Cibone

U sklopu 18. kola ABA lige na Pecaru stiže zagrebačka Cibona. Utakmica se igra u nedjelju u 17 sati, a povodom utakmice danas je u prostorijama kluba održana tiskovna konferencija na kojoj su nazočili trener Ivan Velić te dvojica mladih igrača Širokog WWina Darko Planinić i Josip Bilinovac, piše ABCportal.info

– Iako je prošlo 10 godina da nismo pobijedili Cibonu na Pecari, mislim da ovaj put možemo do pobjede. Naša borbenost na parketu uz pomoć naših navijača u dvorani može uroditi pobjedom – rekao je sve bolji Bilinovac.

Darko Planinić je dodao da će dati maksimum zajedno s cijelom ekipom, iako neće biti lako pobijediti ekipu koja se strašno pojačala s novim trenerom (Jasmin Repeša). Mi igramo cijelu sezonu dobro pa se nadam da ćemo ponoviti i u ovoj utakmici takvu igru, te na kraju i upisati pobjedu.

Trener Ivan Velić, koji niže uspjehe i pobjede sa svojom mladom i poletnom ekipom, je rekao da je Cibona uvijek atraktivan protivnik koji zaslužeje sav respekt. Sastavljena je od vrlo dobrih i iskusnih igrača a njihov najjači adut je novi trener Jasmin Repeša koji uživa veliki ugled u svijetu europske košarke. Njegova ruka u igrama posljednjih utakmica Cibone je već vidljiva, piše ABCportal.info

– Bit će dosta teško jer je zadnjih dana temperatura pokosila nekoliko naših igrača (Pilepić, Ramljak, Butorac, Barać) pa nismo mogli najkvalitetnije odrađivati naše treninge. Ipak i da smo potpuno zdravi Cibona je favorit u ovoj utakmici. No, međutim ja mogu reći uz pomoć naše publike koja nas uvijek podržava i u velikom broju dolazi na naše utakmice, mi se možemo kvalitetno suprotstaviti Ciboni i doći do pobjede. Nadam se da će svi igrači biti zdravi do nedjelje i spremni za ovaj susret. Mi smo pobjeđivali i puno jače ekipe od Cibone pa vjerujem da možemo prekinuti tradiciju od deset godina u kojima nismo uspijevali pobijediti u međusobnim susretima.- riječi su trenera Velića.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.