Uznemirujuće snimke: Divljački pohod automobilom u centru Beograda

Beogradska policija uhitila je vozača osumnjičenog da je rano jutros automobilom u punoj brzini uletio u pješačku zonu u središtu grada i teško ozlijedio jednu djevojku.

Tridesetogodišnjak, koji je automobilom Ford focus uletio u pječaščku zonu, i sam je ozlijeđen u ovom incidentu nakon što je vozilom udario u metalni stup, a poslije ukazane liječničke pomoći uhićen je i po nalogu tužiteljstva određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Incident se dogodio jutros oko sedam sati, a tijekom dana mediji su objavili nekoliko verzija ovog događaja, a potom i video-snimke nadzornih kamera na kojima se vidi kako u punoj brzini automobil ruši djevojku i nastavlja ‘kositi’ stolove lokala u Zmaj Jovinoj Ulici.

Srbijanski ministar policije Nebojša Stefanović rekao je u subotu poslijepodne da nema naznaka da se radi o terorističkom djelu te da je policija “imala neke informacije… da je to možda čin osvete”.

Nekoliko očevidaca izjavilo je da su vozača koji je Fordom uletio u pješačku zonu uz Knez Mihajlovu ulicu prethodno maltretirala petorica mladića, te da je on, vjerojatno u namjeri da im se osveti, sjeo za volan i pojurio ih ulicom, prenosi Jutarnji.hr.

Svjedoci su reporteru RTS-a rekli da je vozilom “jurio ljude na ulici ne bi li ih pregazio”, dok agencija Tanjug prenosi kako su petorica mladića prethodno tukla i maltretirala vozača i da je on “jurio za njima kad je uletio u pješačku zonu”.

Uhićeni je, prema dosadašnjim saznanjima, imao 1,37 priomila alkohola u krvi, a očekuje se da će istraga otkriti više detalja i okolnosti koje su bile povod ovom incidentu.

(www.jabuka.tv) 

Zadnje dodano

  • Vijesti

Grlić Radman u Stocu: Neprihvatljivo je Hrvatsku stavljati u istu poziciju sa Srbijom

Ministar vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Gordan Grlić Radman prisustvovao je u nedjelju središnjoj…

43 minute prije
  • Magazin
  • Showbiz

U Imotski stiže 20.000 ljudi, zbog Thompsona ulaznice “planule”

Ulaznice za koncert na kojem će na stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza nastupiti…

1 sat prije
  • Vijesti

Bošković: Želimo da Radimlja postane simbol svih križnih puteva u BiH

Na Radimlji kod Stoca u nedjelju je održana središnja komemoracija u Bosni i Hercegovini za…

2 sata prije
  • Vijesti

Kosovo za 20 godina izgubilo 300.000 stanovnika

Broj stanovnika Kosova znatno se smanjio u prošlom desetljeću, prema preliminarnim rezultatima nacionalnog popisa stanovništva…

2 sata prije
  • Sport

Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti: Rudar Kakanj 1.45, Sloboda 1.35

Svih osam utakmica 28. Prve lige FBiH u fudbalu je na programu danas, a kladionica…

2 sata prije
  • Ostalo
  • Sport

Kočerinjani se s Otvorenog kupa BiH vratili “punih ruku”

[gallery ids="688579,688578,688580,688581"] Taekwondo klub "Poskok" Kočerin osvojio je sedam medalja, od kojih su četiri zlatne,…

2 sata prije