U Mepas Mallu održan prvi Vintage Party u regiji

Prošloga petka, prvi kat Mepas Malla pretvorio se u veliku vintage oazu, gdje su sve dame imale priliku uživati u pin up radionicama šminke i frizure, te naučiti sve trikove nanošenja savršenog tuša i neodoljivog crvenog ruža. Prvi Vintage Party u regiji nadmašio je sva očekivanja i privukao veliki broj posjetitelja.

Voditeljica radionica bila je poznata hrvatska pin up umjetnica Greta MaCabre. Uz Gretu, u radionicama su sudjelovale poznate hrvatske pin up umjetnice Moni Le Fleur i Majin Ukrasni Kutak. Osim navedenih umjetnica posjetitelji centra imali su na usluzi poznatu mostarsku vizažisticu Tatjanu Vidović Primorac iz salona ljepote La Pari, kao i tim Shiseido vizažista iz Floris parfumerije.

Virtuozne ruke ekipe iz Red Carpeta 2 pobrinule su se da frizure posjetiteljica odišu nekim prošlim vremenima. Uz tematskog dj-a za ugodne vintage i blagdanske zvukove i izvrsnu atmosferu zadužena je bila ženska vokalna grupa TIBIA.

Voditelj Emerik Gudelj, poznate pin up umjetnice iz regije i njihovi modeli u pauzama eventa su se opuštale u vintage namještaju salona Elegant iz Mostara. Dio bogatog dekora upotpunili su Retro Home design, Keune, Optotim i Alma Ras corneri s tematskim vintage sadržajima. U slatkom i slanom corneru restorana Prestige posjetitelji su mogli uživali u slasnim zalogajima, te se opustiti uz vrhunske Volare koktele.

U sklopu Vintage Partya održana je modna reviju u pin up stilu na kojoj su predstavljeni brandovi: s.Oliver, Ltb, Xyz, Adidas, Marella, Aldo, Alma Ras i Optotim optika. Na vintage reviji predstavljen je CHICovnik, prvi bh.planer sa stilom u potpunosti prilagođen ženama.

U suradnji sa Autostarom svim posjetiteljima predstavljen je FIAT 500, model koji prezentira ostvarenje nove filozofije, nove strategije i drugačijeg pristupa automobilima. FIAT 500 ćete u sljedećih nekoliko dana imati priliku razgledati u prizemlju centra, te ostvariti poseban akcijski popust.

Nakon eventa druženje se nastavilo u Black Pearlu na after partyju uz vrhunsku zabavu i prepoznatljivi vintage ritam. Osim bogatog programa, za sve posjetitelje pripremili smo i malo iznenađenje, izbor za najuspješniju pin djevojku.

Pratite nas i dalje, u predblagdansko vrijeme pripremili smo još nekoliko vrhunskih događanja, priopćeno je iz Mepas Malla.

(www.jabuka.tv)

Zadnje dodano

  • PR

Široki Brijeg: Tem Mandeks zapošljava električara i mehaničara

Tem Mandeks d.o.o. Široki Brijeg traži nove radnike. Tržišni smo lider, prisutan diljem Europe, u…

3 minute prije
  • Vijesti

Svjetski dan slobode medija: Intezivirani politički napadi na slobodu medija

Svjetski dan slobode medija obilježaa se 3. svibnja. Politički napadi na slobodu medija, uključujući pritvaranje…

8 minuta prije
  • Vijesti

Vaskršnja liturgija prvi put nakon rušenja u Sabornoj crkvi u Mostaru

[gallery ids="683694,683697,683695,683696,683698"] Vaskršnja liturgija ove će se godine služiti u Sabornoj crkvi Svete Trojice u…

13 minuta prije
  • Business
  • Vijesti

Povećan broj turista i noćenja u FBiH

Ukupan broj dolazaka turista Federaciji BiH u ožujku 2024. godine iznosio je 67.315 što je…

35 minuta prije
  • Banner
  • Izdvojeno LIFE
  • Life
  • LIFESTYLE

Iva je vrevu Mostara zamijenila mirom u selu kod Širokoga Brijega

Stećci, farme sa životinjama i vikendice. Sve to je dio ambijenta u nekoliko naselja na…

1 sat prije
  • Vijesti

Razaranja u Gazi najgora su od Drugog svjetskog rata

Izraelski napadi u Pojasu Gaze izazvali su najveće razaranje od Drugog svjetskog rata, rekao je…

2 sata prije