SUM pokrenuo humanitarnu aukciju sportskih dresova

Humanitarna aukcija sportskih dresova s ciljem prikupljanja sredstava za Zakladu SUM održava se na službenoj Facebook stranici Sveučilišta u Mostaru.

Zaklada SUM je oslonac za studente bez odgovarajuće roditeljske skrbi, socijalno ugrožene studente i studente s invaliditetom, čija iskustva i uspjesi obogaćuju sva područja sveučilišnog života i zajednice.

Aukcija nudi jedinstvenu priliku ljubiteljima sporta da steknu vrijedne dresove poznatih nogometnih zvijezda kao što su Marko Livaja, Andrej Kramarić, Dario Srna, Nemanja Bilbija, Tomislav Kiš, Marko Marić, te hrvatskih rukometnih reprezentativaca Josipa Šarca, Matea Maraša i Tina Lučina.

Početna cijena svakog dresa na aukciji postavljena je na 100 KM / 50 EUR. Aukcija se održava svaki dan do 23 sata sljedećih tjedan dana te je otvorena za sve zainteresirane koji mogu sudjelovati ostavljajući svoje ponude u komentarima na službenoj Facebook stranici Sveučilišta u Mostaru gdje se mogu pronaći i dodatne informacije o aukciji i upute kako sudjelovati.

Sva prikupljena sredstva bit će namijenjena financiranju i sufinanciranju troškova studiranja onih koji se nalaze u stanju potrebe.

Ovim putem vas pozivamo da se pridružite ovoj plemenitoj inicijativi i doprinesete obrazovanju i budućnosti mladih ljudi jer vaša pomoć može učiniti veliku razliku u životima mnogih studenata, poručuju iz SUM-a.

(www.jabuka.tv | Foto: SUM)

Komentari:

  • Studenti studiraju ,skolarine skupe ,rektor , prorektori putuju po Europi od para jadnih studenata ,profesori građevine strajkaju jer imaju zalosno male place ....Covic dirigira SuMom i partija HDZ ...sve svoje ljude stavljaju...Klepic , Majstorovic,Bijaksic ,Volaric,Čolak,Bevanda ...kazem iskreno ,sami partijasi ....sve zatvoriti treba da ima pravde 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍🙋🙋

    • Bas tako ...samo ne znam sto su profesori s gradevine cekali ovako dugo na strajk ,davno je to trebalo ..ovo Ce onda dobro doci asistentima mladim ,kad oni budu profesori možda i budu vece place ...zalosno stvarno docent ,izvanredni ,redoviti profesori ,toliko truda a plaće jadna !Svatko tko je otišao odavde je sretan jer ova drzava za postena covjeka koji nije u HDZ u i njegovu djecu nije .
      ...nema.. sumom vlada masonerija HDZ-a nema tu nekog dobra ,studenti plaćaju visoku cijenu i pojedini profesori koji nisu dio te stranke koja je protrala vise naroda vani nego Turci
      Pozzzzzz

  • I to je naš S U M,Bože sačuvaj bilbija,livaja,ako nije mala mostarska Yuga onda je livajina Orjuna,sramota

Zadnje dodano

  • PR

Namex zapošljava konobara u Ljubuškom

Nameks d.o.o. za potrebe caffe bara u Ljubuškom (poslovnica Nameks br. 27) raspisuje natječaj za…

2 minute prije
  • Vijesti

Hoće li Široki Brijeg nakon 14 godina dobiti počasnog građanina?

Grad Široki Brijeg objavio je javni poziv za dodjelu javnih priznanja onima koji su doprinijeli…

14 minuta prije
  • Nogomet
  • Sport

Iznenađenja i na Deschampsovom popisu za Euro

Izbornik francuske nogometne reprezentacije Didier Deschamps objavio je popis s 25 igrača na koje će…

32 minute prije
  • Banner
  • Business
  • Vijesti

Evo koliko se novca u mjesec dana potrošilo u Širokom Brijegu

Prema službenim podacima Porezne uprave Federacije BiH na dan 30. travnja 2024. godine na području…

53 minute prije
  • Nogomet
  • Sport

Xavi će dobiti otkaz zbog izjave na presici?

Barcelona izgleda ne može bez šokantnih situacija, a posljednja se dogodila zbog onoga što je…

2 sata prije
  • Vijesti

FBiH: Ništa od novog Zakona o djelatnosti psihologa

U četvrtak je prekinuta sjednica Doma naroda Federalnog parlamenta nakon što je, na prijedlog Vlade…

2 sata prije