Sloga promijenila trenera nakon dva tjedna!

Nakon Ibre Rahimića i Borisa Gavrana, na klupi člana Druge lige FBiH Jug, ljubuške Sloge, dugo se nije zadržao ni nedavno pristigli Zdenko Adamović, nekadašnji nogometaš splitskog Hajduka, koji je šef struke tima s Babovca bio svega dva tjedna.

– Ipak nismo našli zajednički jezik s Adamovićem, prijateljski smo se razišli i odlučili se potpuno koncentrirati na domaće snage i u stručnom kadru pa će seniorsku momčad do kraja prvenstva voditi domaći trener Damir Vučić, kazao je tajnik kluba Željko Rašić.

Kako su zimus krenuli s ciljem da naglasak stave na mlade i domaće snage kluba, tako Ljubušaci žele i nastaviti.

– Vučić je radio u omladinskom pogonu i najbolje poznaje tko koliko može od naših juniora. Oni će još više u nastavku dobivati šansu igrati. I u posljednje vrijeme je jasno vidljivo da sve više Ljubušaka ulazi u prvi tim Sloge, kazao je Rašić.

Nakon prošlosezonskog posrtaja u ključnom meču borbe za titulu protiv jablaničke Turbine, Ljubušaci pred novu natjecateljsku godinu ništa nisu prepuštali slučaju već odmah preuzeli vrh ljestvice i nikako ga nisu ispuštali do 18. kola nakon kojeg imaju sedam bodova viška spram prvog pratitelja Posušja.

– Rezultatom smo zadovoljni, ali igrom ipak nismo. Sačuvali smo kostur tima u odnosu na jesenski dio sezone, ali ta ekipa ipak nije još proigrala i nismo zadovoljni njihovim nastupima. Konkurentima smo pobjegli sedam bodova i na rezultate nemamo prigovora, govori u ime uprave kluba Rašić.

Nekoliko nogometaša je napustilo Slogu zimus, a što se odrazilo i na igre momčadi.

– U odnosu na jesenski sastav smo pomladili tim kako bi igrali naši domaći momci, a tu je ipak i dalje 14 nogometaša koji su bili dio jesenskog tima. Zadržali smo kostur momčadi, napominje Rašić i dodaje:

– Pokušat ćemo vratiti što više domaćih igrača, Ljubušaka koji su otišli na stranu nastupati za druge klubove. Već sad razgovaramo s dosta njih kako bismo ih vratili natrag, rekao je Rašić.

Vrlo je izvjesno da će u posljednjih osam kola Sloga bez prevelikih problema ostvariti konačni i najvažniji cilj sezone – plasman u Prvu ligu FBiH.

– Na ljeto se planiramo dobro pojačati za Prvu ligu FBiH kako bismo se što bolje predstavili u višem rangu, zaključio je Željko Rašić.

(Dnevni list)

Zadnje dodano

  • Tehnologija

Bidenova kampanja i dalje koristi TikTok iako mu vlada istovremeno prijeti zabranom

Predsjednička kampanja Joea Bidena nastavit će koristiti TikTok, rekao je dužnosnik kampanje, ubrzo nakon što…

15 minuta prije
  • Nogomet
  • Sport

Xavi ipak ne odlazi na kraju sezone

Barcelonin trener Xavi Hernandez (44), koji je u siječnju najavio odlazak na kraju sezone, ipak…

28 minuta prije
  • Business
  • Vijesti

Propao projekt Mate Rimca u Livnu vrijedan 30 milijuna KM?

[gallery ids="682165,682163,682166"] Nakon što je objavljena vijest da je tvrtka Continental Adventure, u vlasništvu Mate…

36 minuta prije
  • Nogomet
  • Sport

Atalanta u finalu kupa, zabio Pašalić

Nogometaši Atalante plasirali su se u finale talijanskog Kupa nakon što su na domaćem terenu…

38 minuta prije
  • Vijesti

Policajci neće smjeti na kavu za vrijeme smjene?

Neovisna zastupnica u Skupštini Županije Sarajevo Arijana Memić podnijela je na sjednici inicijativu da se…

51 minuta prije
  • Crna kronika
  • Vijesti

Sud pustio na slobodu direktora Munjića, kao i još četvoricu pripadnika FUP-a

Sud BiH odlučio je o prijedlogu Tužiteljstva BiH da se odredi pritvor za 18 osumnjičenih,…

1 sat prije