Široki razbio Slobodu

Nogometaši Širokoga Brijega pobijedili su tuzlansku Slobodu 3:0 u susretu 13. kola Premijer lige BiH igranom u subotu na Gradskom stadionu u Banovićima.

Široki je rutinski odradio utakmicu i drugi put ove sezone slavio protiv Slobode. Novom pobjedom Širokobriježani su ponovno zasjeli na prvo mjesto.

Prvu najveću priliku na utakmicu imali su gosti u 20. minuti. Pranjić je sjajno centrirao, glavom je pucao Pejić, no Bukvić je sjajno obranio.

Široki je u završnici susreta postigao dva pogotka i velikom prednošću i mirom otišao na odmor.

U 35. minuti prvijenac postiže Ilan Pejić koji je lijepo namjestio loptu na lijevu nogu i sjajno pogodio s 15 metara.

Pet minuta kasnije, nakon kornera domaćih sjevnula je brza kontra koju je pogotkom okrunio Daniel Lukić i udvostručio vodstvo. Bio je to četvrti ovosezonski pogodak mladog napadača.

Na otvaranju drugog dijela susreta, točnije u 50. minuti, Osmanković je nespretno reagirao i ostavio loptu Taddeiju koji se nije snašao i nije uputio udarac iz neposredne blizine.

No, samo dvije minute kasnije, pitanje pobjednika bilo je riješeno.  S gotovo 30 metara potegnuo je Ilija Bagarić i majstorski pogodio za 3:0. I Bagariću je ovo bio prvijenac u dresu Širokoga.

Nakon trećeg pogotka izabranici trenera Ivice Barbarića usporili su tempo i kontrolirali igru do posljednjeg sučevog zvižduka te su upisali uvjerljivu pobjedu za ostanak u vrhu Premijer lige BiH.

U 14. kolu Široki Brijeg na Pecari dočekuje Željezničar.

(www.jabuka.tv)

Komentari:

  • Dije stručno viđenje nestrpljivo čekamo njegov komentar ili njegovih 20 komentara, aje ako ništa imat će o čemu pisat cilu noć kako je pustila sloboda

  • bravo dečki, samo igrajte sa srcem i dajte sve od sebe pa će se sve vratiti. Posebne čestitke stoperima Iliji Bagariću i Bruni Oliveiri, koji igraju doktorski, zbog čega Sloboda nije stvorila ozbiljnu šansu. A tek što reći o treneru Barbariću koji je svoj temperament radnika i ratnika prenio na cijelu ekipu i ima muda da mu igraju najspremniji i u tom trenutku najbolji a ne imena i stare zasluge. Isto tako ne oklijeva izmijeniti bilo koga tko ne ispunjava postavljene zadaće. Još jednom bravo ekipa činite sretnim svakog širokobriježanina i navijača diljem svijeta

  • Vrati ono sto ne uzeo bezobrazni zrinjski.Sloboda se tesko pobjedjuje.Pobjedili su borca namucili zrinjskog u 2 utakmice i nerjesili sa sarajevom.Sloboda i siroki se medjusomno simpatiziraju jer je isti sponzor.Tako ti je to.

  • Blago tebi takvom naivnu i osinutu.Govorim tebi za prvih 6 komentara do sada.Do sada ih je ukupno 6 dom Ja ovo pisem.Koliko si ti ogranicen osinut i naivan.

    • O stručnjak jesi juče govorio da će se danas igrat ozbiljno i da široki nema šanse sad se ograđuješ pa kako god završi ti imaš tu bolesnu priču, neće se dat spavat noćas pisat ćeš 30 komentara hahaha

Zadnje dodano

  • Ostalo
  • Sport

Grude preko Čapljine izborile finale Prvenstva Herceg-Bosne

[gallery ids="682859,682856,682858,682857"] Košarkaši Gruda su u nedjelju slavili u odlučujućoj utakmici protiv Čapljine za finale…

2 sata prije
  • Nogomet
  • Sport

Lokomotiva nanijela Rijeci bolan poraz, Dinamo na vrhu

U posljednjem susretu 32. kola HNL-a nogometaši Lokomotive su kao domaćini u Kranjčevićevoj ulici svladali…

3 sata prije
  • Magazin
  • Zanimljivosti

Ovo su najopasnije zemlje za posjetiti u 2024. godini

Južni Sudan, Libija i Afganistan su najopasnije zemlje na svijetu za posjetiti 2024. godine, pokazali…

6 sati prije
  • Magazin
  • Zanimljivosti

Ovaj predmet postigao je najveću cijenu u povijesti aukcija stvari s Titanica

Zlatni džepni sat pronađen na tijelu najbogatijeg čovjeka na Titanicu prodan je američkom kolekcionaru za…

7 sati prije
  • Nogomet
  • Sport

Joško Gvardiol golom poveo City do pobjede

Hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol bio je strijelac prvog gola za Manchester City u 2-0…

9 sati prije
  • Vijesti

Polupansion u Neumu oko 700 KM, a u Makarskoj više od 1.000 KM

Era jeftinog ljetovanja već odavno je gotova. Za veliki dio bh. građana odlazak na more…

9 sati prije