Široki produžio ugovor s Bagarićem i najavio nove sponzore

Ivan Kraljević i Ilija Bagarić
Ilija Bagarić
Ilija Bagarić
Ivan Kraljević
Ilija Bagarić
Ilija Bagarić
Ilija Bagarić
Nogometnog kluba Široki Brijeg na konferenciji za novinare održanoj u utorak obznanio je produženje ugovora s Ilijom Bagarićem te najavio ulazak novih sponzora u klub.

Ponajbolji igrač momčadi s Pecare Ilija Bagarić produžio je ugovor sa Širokim Brijegom do ljeta 2025. godine.

Zimske pripreme za nastavak Premijer lige započet će u ponedjeljak, 9. siječnja, kada će u klupskom kampu biti održana prozivka igrača za nastavak natjecanja.

Press konferenciju je vodio Ivan Kraljević, iz PR službe Nogometnog kluba Široki Brijeg.

Prvi radni dan u Novoj godini nogometni klub Široki Brijeg odlučio je započeti druženjem s medijima i najavom svih događaja koji slijede u nadolazećem razdoblju.

Simbioza između igrača i navijača

Jesensku polusezonu Široki je okončao na drugom mjestu, a u tom razdoblju stvorena je simbioza između igrača i navijača, na koju se nadovezao veliki broj sponzora, što klub posebno veseli čime su stvoreni pozitivni temelji za nastavak pozitivne priče Širokog Brijega u ovoj sezoni i pozitivan impuls za ono što slijedi, izjavio je Kraljević.

Osim toga, ”Plavo-bijela noć” održat će se krajem siječnja, a iz kluba ističu kako će ponovno početi sa izdavanjem članskih iskaznica.

Ilija Bagarić ističe kako su ovakav vrhunski rezultat zaslužni trener Barbarić i stručni stožer.

Prvenstveno bih htio svima čestitati blagdane i poželjeti sve najbolje u Novoj 2023. godini. Jako sam sretan što mi je klub ponudio novi ugovor koji sam odmah produžio i moram priznati da se nisam baš puno razmišljao. Iskoristit ću priliku i zahvalit se klubu i svima na ukazanom povjerenju. Mislim da na početku sezone nitko nije imao ovakav osjećaj da ćemo napraviti neki rezultat, ali mi smo pokazali da jedna mala ekipa to može napraviti.

Najviše mislim da je za ovo zaslužan trener Ivica Barbarić sa svojim stručnim stožerom koji su nas kroz cijelu polusezonu držali na zemlji iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu. Ja se nadam da ćemo u nastavku sezone nastaviti u ovako dobrom nizu i nadam se da će nas navijači nastaviti bordriti s tribina i da će dolaziti u što većem broju, kazao je Bagarić.

Odlazaka iz Širokog Brijega za sada nema

Na press konferenciji iz Širokog Brijega su odlučili zaustaviti sve špekulacije koje se vrte po internetu o odlasku igrača iz kluba.

Ovo je dokaz da Široki Brijeg ima jasnu viziju pred nastavak sezone, produžen je ugovor s Brunom Oliveirom i za sada Ilijom Bagarićem. S određenim igračima su pregovori u tijeku i idu u pozitivnom smjeru. Moramo istaknuti kako odlazaka iz Širokog Brijega za sada neće bit, izjavio je Ivan Kraljević.

Sponzori se vraćaju u klub

Na press konferenciji također je istaknuto kako se sponzori vraćaju u klub. 

Na simbiozu navijača i igrača nadovezao se veliki broj sponzora. U proteklom razdoblju od kraja jesenske sezone do danas postignut je dogovor sa značajnim brojem lokalnih gospodarstvenika koji su pristali sponzoririrati uspjeh Širokog Brijega u ovoj sezoni. Stvorilo se jedno zajedništvo na temelju kojeg se možemo nadati jednom uspješnom razdoblju za Široko Brijeg.

Određeni sponzori se vraćaju u klub nakon jednog razdoblja stanke, a isto tako pojavio se značajan broj sponzora koji su po prvi put uz NK Široki Brijeg. Sve to razlog je da vjerujemo u stvaranje pozitivnog ozračja koji će omogućiti stabilno funkcioniranje kluba u narednom razdoblju. U tijeku su i pregovori s određenim brojem sponzora, a ti sponzori će biti pozvani na redovitu izbornu skupštinu, istaknuto je.

Također su istaknuli kako će na izbornoj Skupštini biti poznata nova imena koja će se uključiti u rad NK Široki Brijeg.

Na ovu nikad veću potporu i zajedništvo uputio bih i poziv ispred kluba svima ostalima koji su voljni i koji prepoznaju uspjeh ove mlade momčadi, koja je na temelju kvalitetnog rada s trenerom Barbarića iznjedrila jedan vrlo pozitivan rezultat, da se uključe u rad u NK Široki Brijeg, kazao je Kraljević.

Plavo-bijela noć

Želim istaknuti kako će do kraja siječnja biti održana tradicionalna plavo-bijela noć. Osim toga, nakon ove da je tako nazovemo korona stanke, počet ćemo sa izdavanjem članskih iskaznica našeg kluba da i na taj način svi oni koji žele mogu doprinijeti i poduprijeti rad NK Široki, zaključio je Kraljević.

Nogometaši će odraditi četiri pripremne utakmice, a cjelokupne pripreme bit će odrađene u klupskom kampu.

Cilj je stabilizacija kluba i vjerujemo u jedno pozitivno razdoblje ispred nas koje će donijeti jedno takvo razdoblje. Isto tako da uz ove pregovore s igračima kojima ističu ugovori i koji su naši članovi gledamo što napraviti dalje. Naravno klub ih gleda one igrače koji su potrebni na određenim pozicijama kako bi se taj pozitivan rezultat iznjedrio na kraju, zaključio je.

Imena sponzora trebala bi biti objavljena na izbornoj sjednici Skupštine NK Široki Brijeg zakazanoj za 18. siječnja u hotelu Park.

(www.jabuka.tv)

Komentari:

  • Najbitnije se nije ni otkrivalo. Neka se neki misle :D

    Ako Bog da mogla bi se ova sezona završit bolje nego ikada

  • Titula i san o tituli ostaje samo san.
    Realno,dug Širokog prema poreznoj je ogroman i to treba rjesavati,dug prema bivsim i sadasnjim.igracima takoder.
    Klub ne moze i ne smije funkcionirati bez privatnog sponzora,grad Siroki treba smanjit ulog na minimum jer ima vecih prioriteta u 2023 od ulaganja.

    • Koliki je taj dug i kada je napravljen???
      Ne laprdaj kad nemas pojma. Svi klubovi su u dugovima prema poreznoj. Pogledaj saml Sarajevo i Zrinjski zadnjih godina, Željezničar da i ne spominjem.
      Kojim bivšim igračima i sadašnjim? Da dobiju slobodne papire mnogi igrači otpišu dugove. Imamo najkorektnije odnose s igračima od svih klubova. I sad su plaće OK, riješeno.
      U kojem to je razdoblju NK Široki Brijeg ovisio isključivo o sponzorima? I to privatnim. Sam Mijo je govorio da su privatni sponzori 30% proračuna a ostalo čime UEFA, transferi, javne institucije i firme, ulaznice, TV prava.
      Trudiš se kvariti armosferu ali ti ne ide. NK Široki se bori za dvostruku titulu, Europa je skoro pa osigurana ali titula stiže nakon 17 godina u najzdraviju sportsku sredinu u BiH

        • Za 16:58
          Imamo finu infrastrukturu, 2 kluba od kojih je kosarkaski najuspjesniji u drzavi i ima jednu od najmodernijih dvorana. Nogometni ima dobar stadion za nase uvjete i jedini uz FK Sarajevo imamo kamp . Naravno uz jaku publiku tako da da imamo najzdraviju sportsku sredinu i grad smo sporta. Kad uzmes u obzir da smo u prosjeku 3-4 puta manji od drugih gradova u BiH sa sličnim uspjesima time je naš uspjeh i veći

    • Sve će biti očišćeno! Klub kreće s pozitivne 0! Na žalost lokalnih laprdavaca klub ide u jako dobrom smjeru, one koje su stalno prozivali, ti su stvorili pozitivno ozračje u klubu i zaslužni su za trenutnu situaciju u klubu. Istinski su se založili za klub, a da ništa nisu oduzeli od istoga! A dnevni lajavci nemaju drugog posla nego tražiti u drugom problem i optuživati nedužne osobe(zna se na koga mislim).

      • Dario nismo ludi...samo prema dobavljačima je dug preko milion maraka stvoren u godinu dvije...Mijo samo naprijed dovedi klub u red

        • Jer u Mijino doba dug je bio stran pojam 🤣🤣🤣 Pa otkud te priče o dugu prema Mepasu ako Mepasa nema već 4 godine

  • Molim vas, ali baš vas molim ne pravite plavo bijelu noć
    Ono je ruglo, više vam je vrijedilo ono druženje na novom trgu sa navijačima nego 10 plavobijelih noći.
    Volim vas
    SamoŠiroki

Zadnje dodano

  • Nogomet
  • Sport

Sud EU mijenja pravila FIFA-e o transferima?

Glavni odvjetnik Suda Europske unije (CJEU) zaključio je da bi FIFA pravila o transferima mogla…

28 minuta prije
  • Crna kronika
  • Vijesti

Čapljina: Zbog droge uhićena jedna osoba

Pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ-a su, provodeći aktivnosti na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja…

1 sat prije
  • Vijesti

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH

Na snagu su u srijedu stupile izmjene Ustava Federacije BiH koje je nametnuo visoki predstavnik…

2 sata prije
  • Izdvojeno LIFE
  • Life
  • LIFESTYLE

Praznik rada: Ni kiša nije otjerala brojne turiste sa Starog mosta

[gallery ids="683385,683386,683387,683388"] Brojni građani odlučili su Praznik rada provesti u južnijim krajevima zemlje, uglavnom, u…

2 sata prije
  • Nogomet
  • Sport

Sloboda prozvala svoje navijače: Vidimo se pored malih ekrana

Čelnici Nogometnog kluba Sloboda očito nisu zadovoljni posjetom na stadionu Tušanj tijekom utakmica tuzlanskog prvoligaša…

2 sata prije
  • Vijesti

Milanović otkrio kada će sazvati prvu sjednicu Sabora

Predsjednik RH Zoran Milanović izjavio je u srijedu da će Hrvatski sabor na prvo zasjedanje…

3 sata prije