Široki preokretom do pobjede protiv Mladosti

Nogometaši Širokog Brijeg preokretom su slavili na Pecari protiv Mladosti Doboj-Kakanj 2:1 u 18. kolu Premijer lige BiH – ujedno i posljednjem u ovoj kalendarskoj godini.

Nije dobro počelo za domaće. Mladost je povela u 14. minuti preko Sinana Ramovića koji se našao sam ispred vratara Solde. No, Široki Brijeg se vratio u igru nakon četiri minute. Odbijanac Ivana Krstanovića u mrežu Adnana Hadžića pospremio je Luka Menalo.

U 35. minuti preokret ”Plavo-bijelih”. Nakon sjajne akcije Markovića i Menala, lopta dolazi do Wagnera koji svojim 119. pogotkom u Premijer ligi BiH pogađa za 2:1.

U drugom poluvremenu Mladost je imala nekoliko prilika za izjednačenje, no obrana Širokog je izdržala. Mogao je Široki u nekoliko navrata i povećati vodstvo, no nije bilo potrebne preciznosti.

Ovom pobjedom Široki je ostao na sedmom mjestu s 26 bodova, tri manje od Slobode koja je na šestom mjestu koje vodi u Ligu za prvaka.

Utakmica je počela minutom šutnje za tragično stradale nogometaše brazilskog Chapecoensea.

ŠIROKI BRIJEG: Soldo, Kožul (81. Repić), Krstanović, Ivanković, Baraban, Wagner (90. Barić), Ćorluka, Menalo (71. Lončar), Brekalo, Bralić, Marković.

MLADOST: Hadžić, Galić, Gačan, Laštro, Aldin Šišić (77. Asanović), Kuzmanović, Aladin Šišić (54. Husić), Maksimović, Brkić, Ramović, Isaković.

Wagner Santos Lago

(www.jabuka.tv)

Komentari:

  • e dobro sad izgurala se nekako i ova utakmica, ajde stiže pauza, vrijeme je da se poslože neke stvari u i oko kluba, treba izabrat upravu i pokušat dovest nekoliko pojačanja u svim linijama, raspored nam nije loš, osim utakmice u Sarajevu, sve bi realno trebali dobiti....a glavni konkurenti za ligu 6 radnik, krupa i sloboda imat će oni nezgodnih utakmica, imamo šanse, zaostatak je veliki ali ne i prevelik....samo prvo stabilizirati klub...sretan Božić i Nova godina svima

  • Bitna 3boda! Igra nažalost losa-stvorili jesmo dosta sansi,al smo plivali dobar dio utakmice! Pojedini igraci ispod svake razine(i igrom i zalaganjem)-pojedini poput Dane imaju veliki plus(covjek grijesi,al gine na terenu i ne moze mu se zamjerit-oduzeo je 10-ak puta loptu). Ponekad mi je zao Wagnera(divim mu se kako ima volju igrati s pojedinim igracima-to jos vise pokazuje njegovu velicinu). Sanse za ligu 6 su i dalje solidne- potrebna se 3POJAČANJA,uz njih ce se i ostali dignuti.

  • Ajde ljudi detaljna analiza svakog pojedinacno naseg nogometasa sta valja sta ne valja sta bi trebalo uciniti dovesti i otpustiti prije proljetnog dijela samo sirokiiiiii

  • Po meni krstanovic i corluka nemaju vise sto trazit u sirokom, fino im se zahvalit i to je to, tona odlican ali nema smisla da onoliko lopti samo ispuca protivnicima, pocet napad normalno, ostali su se trudili i daju sve od sebe,nema im se sta zamjeriti, i nebi lose bilo da se promjeni sijalica u wc-u, odavno neradi, samo siroki

    • I šta oćemo onda, da igramo sa 10 igrača ili... Krstanović nam je JEDINI napadač, ali na stranu to. Krstanović iako nije baš bio bajan u završnicama on odradi krvnički posao u napadu, spusti lopti, pretrpi prekršaja. Prema tome, Krstanovići treba pomoć u napadu i on bi bio svježiji i imamo bi zamjenu i konkurenciju.

  • bitno je da smo danas dobili pa kako god... A za proljeće osim uprave, što se tiče igračkog kadra ja bih se na proljeće zahvalio sesaru i plazoniću, a možda i repiću, bariću bi dao još prilike, crnov je hvala Bogu već otišao. A za pojačanja ne znam kakve su nam financijske mogućnosti, ali doveo bi jednog pravog desnog beka (prijedlog livančić iz viteza ili ovaj galić iz mladosti) a dinu bi prebacio na krilo gdje je realno puno opasniji. Dalje treba nam bar jedan a čak i 2 dobra veznjaka (prijedlog Zvonko Pamić ili onaj Mazalović što je prije trebao doć. I jedan napadač koji će se borit sa Krstanovićem, prijedlozi u slovenskoj ligi (Bojan Vrućina ili Marin Jurina)... Također priključiti ponekog još iz juniora i pomalo mu davati minutažu... Eto spominjem ove igrače jer nisu preskupi a mogli bi bit dostupni, osim možda Livančića jer vitez traži puno za njega, ali ako ništa za desnog beka, onda forsirati pomalo Boju iz juniora, ima tu prostora dosta.... Čujem da će trener bit Ivica Barbarić, a Ćora mu pomoćnik , to je po meni dobra kombinacija, ali mora se uprava oformit konačno, dalje ovako ne može ić, mora se znat tko vodi klub, ako mislite išta ozbiljnije napravit

Zadnje dodano

  • Vijesti

Kada vidite ove cifre, shvatit ćete zašto se političari bore za ulazak u EU parlament

Ovog tjedna započela je kampanja za europarlamentarne izbore koji se održavaju od 7. do 9.…

5 sati prije
  • Nogomet
  • Sport

Skender: Na Borac idemo s najboljim mogućim opcijama

Novi okršaj s banjalučkim Borcem, ovaj put u sklopu 29. kola Premijer lige BiH, Široki…

5 sati prije
  • Nogomet
  • Sport

Željezničar preokretom do pobjede nad GOŠK-om

[gallery ids="682719,682720,682721,682722,682723,682724"] FK Željezničar porazio je NK GOŠK 2:1 u susretu 29. kola Premijer lige…

6 sati prije
  • Ostalo
  • Sport

Ivanišević otkrio tko mu je broj jedan u svijetu tenisa

U razgovoru za Dnevnik Nove TV legendarni Goran Ivanišević komentirao je nedavni prekid suradnje s…

6 sati prije
  • Nogomet
  • Sport

Sloga svladala Zvijezdu koja je dvaput “pocrvenjela”

Nogometaši Sloge svladali su ekipu Zvijezde 09 rezultatom 2:0 u susretu 29. kola Premijer lige…

7 sati prije
  • Business
  • Vijesti

Europska država uvodi šestodnevni radni tjedan

U Grčkoj se u srpnju uvodi šestodnevni radni tjedan. Kako navode lokalni mediji, ova obveza…

7 sati prije