Široki bolji od Borca na Pecari

NK Široki Brijeg pobijedio je FK Borac Banja Luka rezultatom 2:1 u prvoj utakmici četvrfinala Kupa BiH igranom na Pecari. Gosti su poveli pogotkom Vranješa, a Marić i Stanić upisali su se u strijelce u domaćoj momčadi.

Široki je prvi preuzeo inicijativu i imao veći posjed lopte, no domaćini nisu uspijevali stvoriti kvalitetnu priliku. U 16. minuti obrana Širokog je “zaspala” i Borac je iz dobre akcije došao do vodstva 1:0 na Pecari. Vranješ je iskoristio odličan ubačaj s lijeve strane i loptu lako glavom pospremio u gol.

Nakon početnog ispitivanja snaga i inicijative Širokog, Borac je iznenadio Širokobriježane vodećim pogotkom, a samo tri minute kasnije domaćini su tražili jedanaesterac jer je Danilović igrao rukom u šesnaestercu, ali sudac je samo odmahnuo rukom.

U dobroj prilici našao se Franjić u 24. minuti, ali puca ravno u vratara. Plavo-bijeli nisu dugo čekali na izjednačenje.

Široki je došao do pogotka iz odlične akcije, a u strijelce se upisao Mateo Marić.

Domaćini su cijelo prvo poluvrijeme više napadali i pokušavali su ubačajima sa strane doći do novog pogotka. To se i isplatilo pred kraj poluvremena – iz vrlo kreativne akcije Široki je u 45. minuti poveo na svom terenu 2:1. Pogodak je postigao Mato Stanić.

Domaćini su odmah nakon postignutog pogotka imali još jednu dobru priliku, ali nisu uspjeli povećati vodstvo do odlaska na odmor.

Široki je i drugo poluvrijeme otvorio napadački i kreirali su izabranici Goce Sedloskog neke dobre prilike protiv vodeće momčadi Prve lige RS, ali do novog pogotka nisu uspijevali doći.

Uzvratne utakmice četvrtfinala igraju su za dva tjedna.

NK Široki Brijeg: Zlomislić, Ćorić, Franjić, Eliomar, Marić, Stanić, Kovačić, Hrkać, Bagarić, Marković, Enin.

FK Borac: Savatović, Radulović, Bajić, Kajkut, Danilović, Ćosić, Žeravica, Runić, Vranješ, Milutinović, Aničić.

(www.jabuka.tv)

Komentari:

  • Joj vas navijaca i sramote nema zive duse na tribinama prije Posusje kad je igralo cijeli grad staje taj dan od 17000 ljudi koliko ima posusje 5 do 8 iljada je bilo na utakmicama

  • Igralo se dobro nakon primljenog gola, pa do neke 60. minute. Razumin umor pred kraj, ali pristup "lako cemo" bi se lako mogao odbiti od glavu.

    • STRASNA Ova dva centrafora Bagaric I Petrovic Dalic de zanima za njih pouzdani izvori. KVALITETA.

  • Borna??? Haloo?? Sta je ono majko mila. Jeli to pomoc od narkomana sto ga je doveo radi tate kriminalca?? Momak promasio si sport apsolutno. Steta za cetiri ciste prilike. Dobro je da se turcin vratio. Mrsa, elio, maric dobri

  • Jeli igrao bagarić?Što se nisu dogovorili sa Borcem da im ga daju.Kad bi se sastavila ekipa u kojoj bi igrali Goce,Šilić i Vojvodić onda bi i bagarić možda mogao tu igrati.Pogledao sam nekoliko puta penal protiv Zrinjskog na pecari.Ide sam golu i zadnji for daje predugačak,nekontrolirano vodjenje lopte.Soldo je trebao prije njega stići do lopte a zašto nije to ne znam.Zašto je Soldo uopće išao u kontakt jer da ga je i prošao nebi ništa napravio.Njemu treba prazan gol a da on puca neometan sa 10 metara i od 10 takvih zicera on bi dao možda 2 gola.Neznam hoće li se ovaj komentar objaviti jer je bagarič zvjezda i o njemu se ne smije ništ loše pisati.

    • Razumis se u nogomet ko marica u krivi k. Bagaric protiv Zrinjskog odigrao jednu od boljih utakmica, dobio 1001 duel, tko god se bavio kakvim sportom gdje imas kontakt s protivnikom zna koliko dueli uzimaju energije. Balerine poput tebe to ne mogu shvatit.

  • Široki je 2 pol odigrao bez želje da postigne gol.Da su ovde i izgubili 2:1 u Banjaluci bi prošli jer je vidljiva razlika u kvaliteti.Široki trenutno ima najjaču ekipu u BiH.Treba mu samo pravi gol igrač.bagarić nije igrač za široki.MIslim da bi se i u Gošku trebao izboriti za prvih 11.

  • Eliomar, Marić, Marković, Mrsa svaka cast za prikazano veceras. Borna Petrovic WTF, svaku loptu primas ledjima prema golu i vracas natrag, okani se dok si jos mlad...

  • Moj goce ako mora igrat petrovic to je tuga a ako nemora ti nisi nikakav trener ako nevidis da on nemoze igrat.

Zadnje dodano

  • Vijesti

Počinje isplata uvećanih mirovina i razlika za prva tri mjeseca

U skladu sa Zakonom o MIO/PIO, isplata mirovina za mjesec travanj počinje u subotu, 4.…

50 minuta prije
  • Vijesti

Jelka Miličević ima novi posao

Jelka Miličević, bivša federalna ministrica financija imenovana je zamjenicom direktora Agencije za bankarstvo Federacije BiH.…

57 minuta prije
  • Banner
  • Vijesti

Provjerili smo kako napreduje izgradnja Edukacijsko-obučnog centra MUP-a ŽZH

[gallery ids="683118,683122,683119,683120,683123,683124"] U Županiji Zapadnohercegovačkoj, točnije Ljubuškom, se krenulo s realizacijom Edukacijsko-obučnog centra MUP-a ŽZH.…

1 sat prije
  • Banner
  • Ostalo
  • Sport

Više od 650 učenika na Županijskim sportskim igrama u Širokom Brijegu

[gallery ids="683139,683134,683143,683140,683145,683137,683146,683136,683132,683144,683147,683135,683133,683138,683142,683150,683149,683148"] Široki Brijeg je u utorak bio domaćin 23. Županijskih igara osnovnih i srednjih…

2 sata prije
  • Business
  • Vijesti

Hrvatski ugostitelji se nadaju dobroj sezoni, ali ih muče stari problemi

Ugostitelji u Hrvatskoj puno očekuju od proljetne i ljetne sezone zbog najava dobre turističke potražnje…

3 sata prije
  • Vijesti

Vlada ŽZH uplatila dvije tranše za sufinanciranje prijevoza učenika

Iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke isplaćen je iznos od 1.000.000 konvertibilnih maraka za sufinanciranje prijevoza učenika.…

3 sata prije