Seksi Goga u seksi korzetu zagrijala “Čistu ljubav”

Nakon što se pred kamerama omiljene hrvatske serije “Čista ljubav” ranije skinula Nives Celzijus, svoje obline u crnom korzetu pokazala je i glumica Martina Stjepanović.

Seksi Goga gledatelje je bacila u trans dok je pred kamerama polugola šetala birajući što će odjenuti. No, to nije prvi put da je Goga zablistala u seksi izdanju.

U halterima i zavodljivom donjem rublju već je prije zavodila Tomu.

Ovisi što se traži. Izgled nekad zna pomoći, a nekad i odmoći. Nekoliko uloga i nisam dobila zato što su mislili da sam preatraktivna (reći ćemo tako), ali pomaže. Evo, za ulogu Goge bile su tražene te neke karakteristike koje imam, pa se uspije poklopiti. Uvijek mislim da treba ulagati u sebe i da to uvijek mora izaći na dobro, rekla je Stjepanović o važnosti izgleda u dobivanju televizijskih uloga.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Dakuce, nezna sta ce ubuc nase! Jacermu draga, jacermu!!! To je bolest danasnjice! Sta cu obuc…,, sta cu poist.., sta cu…,,, sta cu!!! I javne osobe su nekad los , jako los primjer! I vi sa Portala::: imate li drugi tema??? Briga??? Svjezije nesto???? Oce li proc pruga kroz Siroki???
    0    0

Komentiraj: