Sedloski: U uzvrat ulazimo rasterećeni

Nogometaše Širokog Brijega u srijedu očekuje uzvrat finala Kupa BiH protiv Sarajeva, a tim povodom u utorak je održana konferencija za medije.

Široki Brijeg, po riječima trenera Goce Sedloskog, u uzvratni finalni dvoboj Kupa BiH na Pecari protiv Sarajeva, ulazi rasterećen nakon poraza 0:3 na Koševu.

Imperativa nema, temeljni cilj, plasman u Europu, ostvaren je osvajanjem najvjerojatnije trećeg mjesta u prvenstvu i uzvratu je za očekivati dobru utakmicu u kojoj ćemo, prije svega, dati sve od sebe da pobijedimo, a hoće li to biti dovoljno za trofej, vidjet ćemo, dodao je Sedloski na konferenciji za novinare.

Svjestan činjenice da Široki Brijeg nije bio pravi u prvoj utakmici i da je jako teško pobijediti Sarajevo s 3:0, znajući i da tom istom protivniku Široki još nije zatresao mrežu, trener “Plavo-bijelih” je kazao i kako Široki lošu igru iz prvog poluvremena u Sarajevu ne može ponoviti te da će nastojati što prije postići gol u uzvratu, jer u nogometu se čuda događaju.

Optimistični su na presici bili i nogometaši Bernardo Matić i Dominik Kovačić, obećavši u uzvratu dati sve od sebe.

Imamo pravo vjerovati, prostora bilo kakvim kalkulacijama nema, a svi moraju pokazati čiji dres nose pa ćemo na Pecari pobijediti Sarajevo, zaključili su Kovačić i Matić.

NK Široki Brijeg uputio je apel gledateljima za fer i sportskim navijanjem u uzvratnoj utakmici finala Kupa BiH i pozvao svoje simpatizere da napune tribine Pecare i podrže “Plavo-bijele”.

S druge strane, u Sarajevo je otišlo 250 ulaznica za njihove navijače i oni bi trebali biti smješteni na istočnoj tribini. Sukladno Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima u Zapadnohercegovačkoj županiji, svako nepoštivanje njegovih odrednica, odnosno bilo kakve provokacije i narušavanje javnog reda i mira bit će sankcionirani.

Uzvrat finala Kupa BiH na rasporedu je u srijedu u 17 sati na stadionu Pecara.

(www.jabuka.tv)

Komentari:

  • Čuj "igramo rasterećeno"... Ta je li stalno igrate tako, barem što se zalaganja tiče. Da ćete u Europu, ovako ili onako,znalo se na početku prvenstva. Naučite nešto od onih momaka iz susjedstva(košarkaši) i pokažite da ste zaslužili nositi taj dres. Ako do 20.minute ne napravite 4 žuta kartona za startove i time onima iz Teherana pokažete gdje su došli i ko je gazda na Pecari, taman po cijenu poraza, onda vas treba dočekati na izlazu iz svlačionica i vas prebiti.

      • Ti si nepismena iskompleksirana budala. Zbog Dinama se sjedilo u zatvoru, zbog Dinama su se dobivale batine od ondašnje milicije. Vi ste ti koji ste se kitili petokrakom, a za vas su navijali članovi općinskih komiteta i njihovi članovi obitelji. Naravno i dio partijskog karijerističkog članstva. To ste bili vi. A sada - to je jedna amorfna(da ti pojasnim: bezlična) masa koju vodi ulica, a naziva se Hajdukom. Jedino što vam valja to su navijači i 4.brigada. Ona je dijelom oprala grijehe vaših djedova iz 26.divizije , te 11.i 12. brigade tzv.NOVJ. Puno ih je zaglavilo ovdje, ali ispostavilo se NEDOVOLJNO dok je jedan takav retard proistekao iz mošnja smrdljivih pljačkaša stoke 1945.

      • Eto ti otkrij identitet ili broj telefona, pa se dogovorimo lako gdje se nađemo sutra. Ja te zovem da ne trošiš i da se upoznamo.

  • Ostavi te sutra srce na terenu igrajte za navijače.mi ćemo dat grla svoja, svih 90 minuta za vasu pobjedu
    GAZI PITARE

  • Morate ih stisnit dolaze njihovi 250 navijaca da ih spustimo na zemlju sadni te u prvom pol 1 gol 2 ce sama doc

  • Uvijek alibi izgubi 30 a pogini sramota toliko igraca dovedeno strucni stozer to je sramota i kazes bez optercenja treba smjenit Silica i sve ostale po redu jer ovo je sramota sta se radi petrovici i ostali nasi momci propadaju imamamo dobru skolu

  • Održite tu konfereciju reda radi a pokrijte se ušima i bar šutite.Vi ćete biti prezadovoljni bilo kakvom pobjedom.Igrat ćete isto sporo,dosadno,bezidejno jer vi neznate drugačije.Tako vas je lepo vlaho naučio a on ima još 2 naša stručna pomoćnika od kojih se nema šta naučiti.Imate igrače kakve imate i neznam koji treneri nebi SArajevu u 5 utakmica dali bar 2 gola.Jadno i bedno.Kad čuješ govor trenera vlahe i ćorića,ivankovića pobjegao bi sa šolje na pola shanja a kamoli da oni znaju nešto naučit igrača.Ovog prvog trpimo i slušamo klasičnu ito tipičnu seljačku ekavicu pa da on bar nešto zna..Ovog drugog slušamo klasični seljački govor sa nakitom mi smo široki i idemo na pobjedu.

  • Imamo 2 pomoćna trenera da čujemo šta očekujete sutra protiv Sarajeva.Prvo vlaho.Lepo ćemo napasti njihove linije i pokušati zabiti.Igrat ćemo fudbal pa šta bude.Šta vi ćoriću mislite o sutrašnjoj utakmici.Gledaj mi smo široki i idemo na pobjedu.Pa je u pravu ste poraženi smo u toj prvoj utakmici na tom koševu u tom kupu ali mi smo široki i igrat ćemo u toj europi u tom pretkolu te eurpske lige.Sutra ćemo pokušat u tom prvom poluvremenu dati taj gol i Bože moj vidit ćemo mi smo široki i idemo na pobjedu.

Zadnje dodano

  • Magazin
  • Zanimljivosti

Mostar: Proslava 1. svibnja uz sindikalni grah

Proslava Međunarodnog praznika rada uz sindikalni grah održat će se u srijedu, 1. svibnja, na…

55 sekundi prije
  • Business
  • Vijesti

FERK odbio prijedlog o uvođenju blok tarifa, cijena struje neće rasti

Regulatorna komisija za energiju u FBiH (FERK) u ponedjeljak je u Mostaru održala 11. redovitu…

29 minuta prije
  • Izdvojeno LIFE
  • Life
  • LIFESTYLE

50 najljepših čestitiki za Majčin dan

Majčin dan je prilika da pokažemo koliko cijenimo i volimo naše majke. Ovo je dan…

40 minuta prije
  • Vijesti

Gradsko vijeće Mostara usvojilo odluku o subvenciji prve nekretnine

[gallery ids="682994,682996,682995"] Vijećnici Grada Mostara u ponedjeljak su usvojili Odluku o subvencioniranju prve stambene nekretnine…

1 sat prije
  • Glazba
  • Zabava

HRT će prije polufinala Eurosonga prikazati emisiju o Baby Lasagni

Idući tjedan na HTV-u bit će obilježen Izborom za pjesmu Eurovizije - Eurosong 2024.. Gledatelje…

2 sata prije
  • AgroKutak

Batat – slatki krumpir omiljen u Hercegovini

Iako je u svijetu jako raširen, uzgoj batata postaje sve zanimljiviji i na području Hercegovine…

2 sata prije