Raspušteni OO HDZ 1990 u Širokom Brijegu i Posušju, iz stranke žele izbaciti Božu Ljubića

U Zenici je večeras održana sjednica predsjedništva HDZ-a 1990 na kojoj je raspušten Općinski odbor stranke u Širokom Brijegu i Posušju, doznaje portal Jabuka.tv od izvora bliskih vodstvu stranke.

Prema dobro provjerenim informacijama od izvora, sjednici nije prisustvovao zamjenik predsjednika stranke Rudo Vidović zbog neslaganja s politikom predsjednika Martina Raguža.

Tijekom sjednice donešena je odluka o raspuštanju OO Široki Brijeg zbog javne podrške i zalaganja za zajedničku listu HNS-a na sljedećim izborima. Za povjerenika je imenovan Žarko Šantić.

Također je raspušten i OO Posušje jer dopredsjednik stranke Vjekoslav Bakula nije mogao formirati općinski odbor. Za povjerenika je imenovan Tomislav Topić. 

Na sjednici je predložena da se iz stranke isključe osnivač HDZ 1900 Božo Ljubić, glavni tajnik stranke Josip Merdžo, ministar Damir Ljubić te glasnogovornik Veso Vegar zbog sklonosti HNS-a, doznaje portal Jabuka.tv

Odluka o isključivanju navedenih osoba odgođena je za sljedeću sjednicu predsjedništva stranke zbog, kako doznajemo, burne rasprave.

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.