Raspudić o Izetbegoviću: Hrvatska je konačno mogla vidjeti s kakvom se mrzilačkom politikom bore Hrvati u BiH

Hrvatski saborski zastupnik Nino Raspudić komentirao je sastanak vrha hrvatske vlasti s BiH.

Smatram da je dobar novi dodatni interes vrha RH za situaciji u BiH. Dobro je da su pozvali Dodika kao legitimnog predstavnika Srba i Republike Srpske što je pola države.

Dobar je bio i sastanak s Čovićem i Izetbegovićem. Hrvatska javnost je konačno mogla vidjeti s kakvom mrzilačkom i manipulativnom politikom se bore Hrvati u BiH već godinama, mislim na zabrinjavajuće stavove Izetbegovića, objasnio je.

Komentirao je i hoće li se kandidirati za gradonačelnika Zagreba.

Možda je nakon 20 godina vrijeme da Zagreb malo odahne od Hercegovaca. S druge strane nije loše razmišljati u kontinuitetu, ono što mogu reći je da imamo niz ljudi koji mogu biti potencijalni dobri kandidati. Ne mogu potvrditi ni opovrgnuti jesam li i ja među njima, kazao je Raspudić.

(www.jabuka.tv)

Komentari:

  • Dobro znamo sve i šta ćete konkretno napraviti? Oduzeti putovnicu Hadžihafizbegoviću? Zabraniti ulazak u Hrvatsku nekome od kršitelja naših prava? AHAAAAA. Opet ćemo po moru susretati Suljagića, Bajrovića.... koji nam otvoreno prijete a onda se praćkaju po moru?! Eto ti si sad u saboru. Da vidimo te poteze. A ja moraš prvo u ambasade po dozvolu.. Prodani smo hladno i bešćutno ko stoka a i jesmo stoka.

  • Isto ko i ti Raspudicu...Svako se bori za svoju srecu!!!Napustis jedan teritorij, napustis jednu situaciju koja te cini nesretnim i ides u bolje sutra.... Uz ratovanje ili uz obostrani zadovoljavajuci dogovor...Jedna drzava je kao jedna obitelj ......

  • Zacepi obrij se i osasaj bar jednom da izgledas kulturno i ozbiljno...kako dolici jednom saborskom zastupniku..

  • Ne moze niko nikom zabit noz ,,ko svoj svome...nasi nasima oni svojima.Odselilo pola bosne odselilo pola hercegovine... SVI su oni isti....igraju istu igru?? Samo osobni interes i osobno prisvajanje novaca i imovine...Boli njih q.r.c za svoj narod i svoje glasace??!!

  • Bakir se poslije sastanka sa Plenkovicem sastao sa bivsim presjednicima RH, Josipovicem i Mesicem. Pa zar to sve ne govori o ploitici prijasnjoj RH, o Bakirovoj iskrenosti i hinjskom ponasanju. Jos kaze da se sa Mesicem prisjetio dogovora Tudman Milosevic iz Karadordeva. Boze sacuvaj koja hinja. A nije se Bakir prisjetio da je bas taj Stipe Mesic pjevao ustaske pjesme dok je kupio vrece dolara u Australiji od hrvata kao i njegova majka vrece zlata i novaca za svoga Bakira dok je narod u BiH ubijan, ratovao i bio gladan. Znaci njima su vrece novca i zlata zajednicka poveznica. A oba dvojica imaju sto lica i isti su nekarakter i podlaci. Kako to nije zasmetalo bosnjackoj javnosti da se njihov lider SDA sastaje sa bivsim presjednicima RH, koji su sada anonimusi i koje nitko u RH ne dozivljava. A Dodik im smetao sto se sastao sa Milanovicem aktuelnim presjednikom RH. Bas cudni parametri demokracije i tolerancije.

    • Hrvatomrsci, žgadija, alijaši itd. Vrag do vraga, kako se izvući, jsdino uz božiju pomoć

  • Muslimani skreću s teme. Radi se o dejtonskom sporazumu i o konstitutivnosti tri naroda. Svaki narod mora sam birat svog predstavnika a ne da muslimani biraju svu trojicu.

  • Srbi su se organizirali u Republiku Srpsku, balije u svoju enklavu a mi i dalje čekamo da nas spasi neko drugi. A po svemu i u svemu (tu ne mislim na lopovluk) smo bolji i od jednih i od drugih.

  • Raspudiću....zna politička hrvatska već odavno šta se događa u BiH....zašto je slaba reakcija, ne znam.
    Ali vidim i znam da bi ti sada k'o nešto nekomu"ukazao na nešto" a iz aviona se vudi da pokušavaš politički profitirati.
    Uspiredi svoju izjavu sa izjavom sabo.zast. M.Tuđmana pa ćeš vidjeti da je tvoja izjava obično jeftino politikanstvo....

Zadnje dodano

  • Banner
  • Nogomet
  • Sport

Zrinjski slavio u Posušju

[gallery ids="682840,682836,682839,682835,682834,682841,682838,682837"] Nogometaši Posušja izgubili su od mostarskog Zrinjskog 0:1 u susretu 29. kola Premijer…

5 minuta prije
  • Nogomet
  • Sport

Menalo s Celjem osvojio slovensko prvenstvo

Novi prvaci Slovenije su nogometaši Celja koji su ove nedjelje, u derbi dvoboju 33. kola…

13 minuta prije
  • Vijesti

Hrvati više ne žele u Njemačku i Irsku, sve više ih bira ovu zemlju

Američki portal Remitly objavio je kartu koja pokazuje u koje zemlje se žele preseliti žitelji…

37 minuta prije
  • Nogomet
  • Sport

Potez trenera Širokog nakon utakmice dovoljno govori o svemu

Borac je s 2:1 pobijedio Široki Brijeg u nedjelju na čitlučkim Barama, a glavna tema…

44 minute prije
  • Ostalo
  • Sport

Više od 10 zemalja kandidati za domaćina OI 2036.

Unatoč prijetnjama od klimatskih promjena, dopinga uz pomoć umjetne inteligencije ili natjecanja iz e-sportova, čelnik…

47 minuta prije
  • Vijesti

Izvanredna sjednica Vijeća sigurnosti UN-a o BiH

Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da će izvanredna sjednica Vijeća sigurnosti UN…

1 sat prije