Pratite uživo odlikovanje branitelja i obraćanje predsjednika Milanovića

U utorak, 15.kolovoza Široki Brijeg posjećuje predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović.

Povodom Dana Širokog Brijega, Široki Brijeg posjećuje Zoran Milanović, predsjednik Republike Hrvatske, a tom prilikom odlikovanje će upriličiti  1. Poskok bojnoj HVO-a Široki Brijeg, Redom hrvatskog trolista, za osobite zasluge njezinih pripadnika u Domovinskom ratu.

(www.jabuka.tv)

Komentari:

  • Lijepo je reći rektalni penjači za Miru i ostale, anemicni naredio, vođa proveo i ovaj ga poslušao. Hrpa beskicmenjaka, dolazi nam predsjednik koji je više napravio nego ijedan prije njega za Hrvate u BiH i gdje ga dočekamo. U radničkom restoranu. Nismo zaslužili ništa nego to da nas muslimani i Srbi gaze koliko mogu.

    • Docek je organizirala ta udruga pa se njima obrati. Milanovic sigurno nije problem jer je kao premijer boravio bez problema 2012. u Sirokom a koliko znam niti je ikoga trazio. Ovo je privatno druzenje jedne braniteljske udruge a Poskok bojna je vecinom izignorirala ovaj pretkampanjski cirkus i Rojsov inat.
      Nego ijedan prije njega? Vise od Tuđman on uradio? Je li on podrzavao Mesica? Je li on taj koji je kandidirao Ivu Josipovica za predsjednika?

  • Hvala u ime Poskok bojne a posebno u ime svih pokojnih i ranjenih iz bojne ,gradonačelniku Širokog,D.Čoviću i ostalim jadama što ste dočekali Predsjednika HR.
    Hvala sto ste im pljunuli na grobove , bjednici jedni.Ponosan sam sto sam bio u Poskocima dok ste se vi krili po podrumima i žderali konzerve.Danas se opet krijete samo sto žderete janjetinu.
    SRAM VAS BILO.

  • Jeste, samo se vi kitite kroz Titinog pionira. Di su prava, sloboda Hrvatskog puka U HB.

  • Najgore od svega sto prozivate predsjednika koji je bar dosao.. A gle tko ga docekuje.. Kreso Cavar.. Upitajte malo u knespolju tko je on bio.. Bio je toliko crveni ds ni dijete nije htio krstiti... Bojali ga sr ko djavla... A nu sadaa.. On se pita za branitelje... E to nas treba sekirat, nasi jebivjetrii.. Bilo je u nas mnogo mnogo gorih od milanovica...

  • Presjednice svih hrvata, veliko hvala. A ovi sto spominju Titu i partiju neka vide tko im vodi stranku. Ima li ijedan lik, osoba da nisu bili istaknuti Skojevci. Znaci smjesno je o tome diskutirati. Do sada nitko nije imao hrabrosti da napravi sto je presj. Milanovic napravio. Kapa do poda a ovo je sramota za Župana, gradonačelnika i ove iz poskok bojne koji su se prepali vladajucih. Pa gospodo dragovoljci kako vas nije vodio u ratu Milanovic nije isto ni Plenki, ni Covic ni Miro i njima slicni. Ali ovaj je imao i ima muda da vas odlikuje i izjednači sa HV- kom a Kolinda, Kosorica, Mesic, Josipovic nisu ni smjeli pomisliti to a kamo li uciniti. A za ove nase vladajuće i Crkvene velikodostojnika da vam je Erdogan dosao dočekali bi ga sa obje ruke. Sramite se licemjeri jedni. Jadni ste i bez karaktera i dostojanstva. Sakrili se misevi u misije rupe gdje im je i mjesto..

  • Vidi ovi HDZovaca sto kmece,pa tko nam je omogucio HR OSOBNE sa nasim prebivalistem nego Milanovic?
    Jedini tko je se sjetio odlikovati brigade i bojne HVO-a,ni Kolinda ni Mesic ni ostali..zalosno kako se slusa Plenkovic kopile udbasko

    • To je bila politicka trgovina idiote. Vidim ti sinod onih idiota koje briga tko je i sta je, samo ti je bitno da je protiv HDZa. I to ti je to? Dokukent i nekoliko priznanja i ti si kupljen? I sad je OK ignoriranje nas, potpora Komsicu, slucajna drzava, napad na branitelje, Ostojic, Pusic, Jovanovic, Josipovic, Lex Perkovic….
      Ako je Plenkovic kopile onda je ovaj ponosni sin udbaski, samo vas lozi
      I sta ima kmecati. Dobro HDZ pa gdje je to mnostvo potpore da doceka svog voljenog predsjednika, ta nisu svi HDZovci. Najavljeno je kad ce polagat vijence, ta moga je svak doci i aplaudirati, bar sad ima kjudi u gradu 😅 Izignorirala je prvo Poskok bojna na celu s Vladom Maricem, a politiku ni fratre nije ni zvao. Sto brze je i otisao, njemu je bitno da se ro objavi i da koji glas visw ovdje dobije

  • Pojedinci sebe reklamiraju ,Rojs sebi traži glasove za izbore i vi štou pljujete na sve ostale što nisu bili danas a bili su 91 imate svi mirovine ili invalidninu a mi ništa i vi upravu.Oćemoli poslje ovog priznanja imati pravo iz HR primari ikakvu naknadu,to ste trebali pitat Milanovića i Rojsa i Vajtu i ćipukića.malo sutra ko je jamijo jamijo.Pa nas vi još djelite.

Zadnje dodano

  • Nogomet
  • Sport

Tri bivša premijerligaša nisu dobila licencu ni za federalnu ligu

Sjednica Prvostupanjskog povjerenstva za licenciranje kluba Prve lige FBiH održana je u srijedu u prostorijama…

15 minuta prije
  • Nogomet
  • Sport

Humane zvijezde Hrvatske i BiH napravit će nogometni spektakl

Veliki broj bivših nogometaša i osoba s javne scene iz Hrvatske i BiH u četvrtak…

27 minuta prije
  • Magazin
  • Zanimljivosti

Široki Brijeg: Pogledajte kako su maturanti proslavili zadnji dan nastave

Maturanti 51. generacije Srednje strukovne škole Široki Brijeg u srijedu su obilježili posljednji dan nastave…

44 minute prije
  • Vijesti

”U ime obitelji” traži anonimne porode u Hrvatskoj te otvaranje ”gnijezda za bebe”

Udruga U ime obitelji je, kao nositelj Hoda za život Hrvatska, uputila zahtjev izabranim zastupnicama…

1 sat prije
  • Ostalo
  • Sport

Općina Posušje podržala organizaciju Blidinje Bike Festivala

[gallery ids="686304,686306,686305,686307"] Blidinje Bike Festival, događaj koji spaja ljubitelje prirode, biciklizma i avanture, ponovno je…

2 sata prije
  • Tehnologija

iOS aplikacije od sada možete preuzimati i s web stranice proizvođača

Nakon što je Europska unija donijela DMA (Digital Market Act) regulativu, kojom je prisilila Apple…

2 sata prije