Pljačkaši napravili sačekušu za Tadića

Kapetan srpske reprezentacije Dušan Tadić krajem prošlog mjeseca doživio je pokušaj pljačke i pritom lakše ozlijedio ruku udarajući jednog od napadača, kojima je uspio pobjeći, pišu nizozemski mediji.

Samo nekoliko dana kasnije nastupio je za Ajax u nizozemskom superkupu protiv PSV-a, noseći povez na lijevoj podlaktici.

De Telegraaf piše da se napad dogodio u Amsterdamu 28. srpnja malo iza ponoći, kada se Tadić vraćao kući, a dočekala su ga dva naoružana muškarca s kacigama dok je izlazio iz auta. Prvo je pokušao pobjeći, ali kada su ga dostigli, došlo je do kraćeg sukoba, a 33-godišnji nogometaš uspio je spustiti vizir jednom od napadača i udariti ga te pobjeći u jedan ugostiteljski objekt.

Pokušaji pljačke nogometaša u Nizozemskoj nisu rijetkost. Pljačkaši su vezali suprugu i troje djece PSV-ova napadača Erana Zahavija, a mete napada bili su i Steven Bergwijn i Siem de Jong. De Telegraaf piše da su pljačkaši jednom već ciljali i Tadića, kucajući na vrata i predstavljajući se kao dostavljači pizze, ali Dušana nije bilo kod kuće, a supruga im nije otvarala.

Ovaj put napadači su navodno željeli Tadićev sat i druge dragocjenosti koje je imao sa sobom, a moguće je i da su ga željeli prisiliti da ih pusti u stan.

Tadić je samo dva dana nakon napada igrao u nizozemskom superkupu, u kojem je Ajax izgubio od PSV-a 5:3, a proteklog je vikenda asistirao za treći gol u pobjedi na gostovanju kod Fortune 3:2. U oba je susreta nosio povez iznad zgloba lijeve ruke, najvjerojatnije zbog posjekline zarađene pri udaranju pljačkaša.

(www.jabuka.tv | Foto: EPA)

Zadnje dodano

  • Ostalo
  • Sport

Utakmica odluke za MNK Hercegovina

MNK Hercegovina u subotu očekuje odlučujuća utakmica protiv Mostar SG u borbi za finale Premijer…

1 sat prije
  • Vijesti

Srednje škole u HNŽ-u idu u generalni štrajk

Na sjednici Središnjeg odbora Sindikata srednjih škola HNŽ-a održanoj u petak, 10. svibnja, donesena je…

1 sat prije
  • Vijesti

FTV podnijela kaznenu prijavu protiv Uprave BHRT-a

Radio-televizija Federacije podnijela je kaznenu prijavu Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine i SIPA-i protiv članova Upravnog…

1 sat prije
  • Life
  • Zdravlje i prehrana

U Mostaru održan simpozij o novim farmaceutskim trendovima

[gallery ids="685437,685438,685441,685439"] U ispunjenom amfiteatru Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru održan je simpozij Ljekarnički pristup…

2 sata prije
  • Glazba
  • Zabava

Mališani iz Zambije zaplesali na pjesmu Baby Lasagne

Baby Lasagna zaludio je sve svojim hitom "Rim Tim Tagi Dim" s kojim će u…

2 sata prije
  • Vijesti

Von der Leyen iz Splita najavila: BiH će biti unutar EU

[gallery ids="685428,685427,685429,685426"] Predsjednica Europske komisije i kandidatkinja EPP-a za tu dužnost na sljedećim europskim izborima…

3 sata prije