Pjevačica završila na psihijatriji! Prekinula s dečkom, izbila zub treneru

Prošle godine u studenom poznata pjevačica Demi Lovato (26) prestala je s liječenjem od ovisnosti u ustanovi, nakon što se u srpnju predozirala. Kako People prenosi, Disney zvijezda je samostalno odlučila prijaviti se u ustanovu kako bi radila na svom zdravlju.

Izvori bliski pjevačici poriču da je ponovno počela koristiti opijate.

Nije počela opet koristiti droge. Sama se odlučila prijaviti na liječenje.Otišla je na liječenje na nekoliko tjedana izvan Los Angelesa, rekao je izvor za People. Demi se trenutno nalazi kod kuće u L.A.-u. Brine se o sebi i na pozitivnom mjestu je gdje vježba i sprema se za novu glazbu. Kasno u siječnju, Lovato je proslavila šest mjeseci triježnjenja što je podijelila s pratiteljima na Instagram storyju gdje je ponosno pokazala svoj trijezni novčić.

Prvi put nakon predoziranja javnosti se obratila 5. kolovoza na društvenim mrežama i izvijestila o svom zdravlju nakon hospitalizacije. Oduvijek sam bila transparentna oko moje ovisnosti. Naučila sam da bolest nije nešto što nestane ili izblijedi s vremenom. To je nešto što moram prebroditi i što još nisam uspjela. Želim zahvaliti dragom Bogu koji me čuva živu i zdravu, napisala je tada pjevačica i u nastavku zahvalila fanovima što su uz nju u takvom teškom periodu.

Sada trebam vremena da zacijelim i fokusiram se na trijeznost i put do oporavka. Ljubav koju ste svi pokazali nikad neću zaboraviti i veselim se danu kad budem mogla reći da sam došla na svoje. Nastavit ću se boriti, zaključila je Lovato.

U utorak je pjevačica na boks treningu izgledala zdravo i sretno, a svom treneru Jayu Glazeru izbila je jedan zub, izvijestila je u Instagram postu.

U pripadajućem videu, Glazer zvoncem oglašava kraj runde i drži svoj polurazbijeni prednji zub.- Demi mi je izbila zub!- govori on i smije se. Lovato redovito ide u teretanu Ubreakable Performance Center, od studenog prošle godine, a inače posjeduje i plavi pojas u Brazilskoj jiu-jitsi. Oporavak je dug put, a donedavno joj je podrška bio 27-godišnji dečko Henri Levy, prenosi Daily Mail.

Par se razišao nakon četiri mjeseca veze. Prvi put su zajedno viđeni u studenom prošle godine na večeri na kojoj su proslavili Deminih 90 dana trijeznosti, prenosi Večernji.hr.

(www.jabuka.tv) 

Zadnje dodano

  • Life
  • Zdravlje i prehrana

Ovo je najgora hrana za bebe

Obroci koji su napravljeni za bebe moraju biti zdravi i prikladni. Pojedina hrana za bebe…

22 minute prije
  • Magazin
  • Zanimljivosti

Međunarodni dan vatrogasaca: U Mostaru otkriven kip svetog Florijana

[gallery ids="683187,683185,683186,683184,683188"] Profesionalna vatrogasna postrojba Mostar obilježila je u utorak Međunarodni dan vatrogasaca i proslavila…

1 sat prije
  • PR

Prijavite se na plaćenu ljetnu praksu u Violeti

Najbolja prilika za ljetnu studentsku praksu je u Violeti! Violeta Summership praksom studentima omogućuje stjecanje…

1 sat prije
  • Vijesti

Kraljević: Pročistač kasni zbog komplicirane političke situacije u FBiH

Na 35. sjednici Gradskog vijeća Širokog Brijegu održanoj u srijedu u Gradskoj vijećnici bilo je…

1 sat prije
  • Vijesti

Počinje isplata uvećanih mirovina i razlika za prva tri mjeseca

U skladu sa Zakonom o MIO/PIO, isplata mirovina za mjesec travanj počinje u subotu, 4.…

2 sata prije
  • Vijesti

Jelka Miličević ima novi posao

Jelka Miličević, bivša federalna ministrica financija imenovana je zamjenicom direktora Agencije za bankarstvo Federacije BiH.…

2 sata prije