Ova majka sedmogodišnjem sinu naplaćuje stanarinu

Svaki roditelj ima svoje metode odgoja, a jedna mama na društvenim mrežama izazvala je zanimljivu raspravu zbog prilično neobične tehnike odgoja.

Naime, sedmogodišnji sin joj plaća stanarinu. Na svom TikTok profilu Craftedandcrazy pojasnila je da na kraju svakog mjeseca od dječaka očekuje da joj preda gotovinu kojom će podmiriti troškove stanarine i električne energije, prenosi Faktor.

Imam sedmogodišnjaka. On ima popis zadataka koje mora svakodnevno ispunjavati. Ako završi sve s popisa, dobiva dolar dnevno. Krajem mjeseca mora platiti račune i plaća ih. Koristi stan, u svojoj sobi ima struju i na tabletu koristi internet, objasnila je.

Ističe da njen sin dobro zna da je dio njegovog novca namijenjen plaćanju računa, dok ostatak može potrošiti na zabavu.

Ne radim ništa s njegovim novcem. Uplaćujem ga na njegov štedni račun. Tako ga učim vrijednosti novca i odgovornosti. Zadovoljna sam rezultatima, rekla je.

Dok su je mnogi pohvalili jer je naučila dijete da mora zaraditi novac i razumjeti njegovu vrijednost, drugi kažu da je prerano da dijete sa sedam godina more novčane brige.

@craftedandcozy

This has worked wonders in my household….hope it works for you! 💓 #parentsoftiktok #parentinghack #mamatiktok #fyp #mamatiktok #tiktokmom

♬ Aesthetic Girl – Yusei

U redu, ali on ima sedam godina. Zašto mu jednostavno ne dopustite da bude dijete, a ovome ga počnete učiniti kad postane tinejdžer, upitala ju je jedna osoba.

Nije me briga koliko ima godina, ovo je pametna stvar jer je neki ne razumiju ni u odrasloj dobi, nije se složila druga.

Treća predlaže da uvede i kamatu ako računi nisu plaćeni na vrijeme “jer se i to događa u stvarnom svijetu”.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

    • mnogi su takvi i ljudi ne vide sto se dogadja iza mnogih vrata. nasilja je kao u prici. ali ga nitko ne prica. to je normalno. idemo dalje!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.