Ova je muška erogena zona prilično zanemarena

Autor “Kama sutre” Vatsjajana dao je izvrstan savjet muškarcima koji žude otkriti erogene zone svoje partnerice: On uvijek treba ustrajati na dodirivanju onih mjesta na njezinu tijelu na koje ona svrće pogled!

To ima smisla ako znate da dodirivanje dojke i bradavice neće baš u svake žene probuditi erotski naboj. Stoga muškarac treba poslušati mig koji se očituje u ženinoj reakciji dok joj nježno miluje prsa.

No, ono što Vatsjajana u Kama Sutri ne spominje jest i da se mnogi muškarci neobično uzbude od draškanja po prsima i bradavicama, piše Menshealth.

Ako vaše bradavice reagiraju kad ih partnerica ljubi, siše i liže, one će vrlo brzo postati na dodir vrlo osjetljive točke i izvor vašeg užitka. Vjerojatno ćete uživati i dok vam ona nježno gnječi i trlja prsa. No, ako vas to ne “pali” zamolite je da vas nježno miluje sa strane prsa. To neke muškarce čak može i jače zapaliti nego kada vam partnerica dira bradavice i prsa.

Uputite partnericu da vam prstima blago kruži oko bradavica i zatim vršcima prstiju lagano tapka po njima prelazeći s jedne na drugu stranu preko vrha, tako da se njihovi prsti zapravo odmaknu od bradavice prije nego što krenu u suprotnom smjeru. Možda će vas uzbuditi i to kako vaše tijelo reagira na te osjete. Još će vas više uzbuditi ako vaša partnerica to najprije počne raditi polako, a zatim sve brže.

(www.jabuka.tv)2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.