Otkinite svoj komad budućnosti uz LG ThinQ!

I upoznajte svijet uvezane tehnologije koja vaš život čini lakšim bržim i pametnijim.

U korak ste sa tehnološkim trendovima i preferirate AI tehnologiju koja je pouzdana, multifunkcionalna i provjerena?

Ako je vaš odgovor da, onda zasigurno nećete ostati ravnodušni na sve inovacije koje LG ThinQ linijapruža i zbog kojih je zasluženo broj 1 na tržištu.

Bilo da se radi o kućanskim aparatima ili futurističkim tehnološkim dodacima, LG ThinQ je predstavio revolucionarnu prekretnicu sa fokusom na jednostavniji i učinkovitiji pristup svim vašim svakodnevnim obavezama.

U navedeno su se mogli uvjeriti i svi posjetitelji tehnološkog sajma koji se održava u Berlinu, a koji je otkrio brojne prednosti i nevjerovatne preformanse koje se kriju iza fenomenalnih LG proizvoda. Na svom izložbenom prostoru, LG je jasno mogao prenijeti posvećenost detaljima koji su unutar ThinQ linije proizvoda dovedeni do savršenstva, a ovu generaciju umjetne inteligencije stavljaju na sami vrh i daju novu dimenziju kućanskim uređajima.

Neki od takvih uređaja su fantastični LG 8K OLED TV– prvi OLED TV u toj rezoluciji, kao i LG G7 One, pametni telefon nevjerovatnih karakteristika, sa svojim usavršenim glasovnim kontrolama, neprevaziđenom brzinom i zvučnicima koji stvaraju nevjerovatan ambijent sa najkvalitetnijim tonovima.

Međutim, proizvod koji je privukao definitivno najviše pažnje je prilagodljivi egzoskelet, robot s kojim se vaša fizička snaga povećava! Glavna funkcija LG CLOi SuitBot robotaje da poveća vašu pokretljivost i prevlada ograničenja ljudskog tijela. Sa svojim revolucionarnim dizajnom, on se savršeno prilagođava vašem tijelu zbog čega je maksimalna udobnost zagarantovana. Ovaj nevjerovatni robot je ostavio sve prisutne bez daha sa svojom prilagodljivošću i funkcionalnošću.

Navedeno nam daje naslutiti kako je LG zasigurno oživio svoju misao vodilju kroz ovu generaciju proizvoda, a to je da umjetna inteligencija treba raditi za vas, a ne vi za nju, zbog čega će sa svojim pojednostavljenim sistemom rada i usavršenim komandama zasigurno biti vaš savršen partner u kućanskim poslovima.

Stoga možemo naslutiti kako će naš dom pritiskom jednog dugmeta postati uvezan s LG proizvodima, kako bi naš život načinili lakšim, bržim i pametnijim.

Zato doživite tehnološki preporod i transformišite svakodnevne obaveze u potpunu slobodu sa futurističkim pomagačima u koje ćete se zaljubiti već na prvo korištenje.

Sve prednosti koje kriju LG ThinQ uređaji pogledajte klikom na OVDJE, koje možete pronaći u našem web shopu, kao i prodavnicama.

Na kraju nam preostaje da donesite mudre odluke i zakoračimo u svijet koji je skrojen prema vašim željama.

*PR

Zadnje dodano

  • Vijesti

Iz europskog Plana rasta za Zapadni Balkan za BiH 969 milijuna eura?

Srbija će u okviru novog plana za rast Zapadnog Balkana od ukupno šest milijardi eura,…

1 sat prije
  • Vijesti

Osmorica vatrogasaca u Mostaru ostat će bez posla zbog presude Općinskog suda

Osmorica vatrogasaca zbog presude Općinskog suda u Mostaru iz listopada prošle godine, prema kojoj je…

2 sata prije
  • Vijesti

Prvi put u povijesti papa će nazočiti summitu G7

Papa Franjo prisustvovat će ovogodišnjem summitu čelnika G7 na kojem će se raspravljati o izazovima…

2 sata prije
  • Business
  • Vijesti

Manje se kupovalo na tržnicama nego prošle godine

Vrijednost prodaje poljoprivrednih proizvoda na tržnicama u Federaciji BiH u ožujku 2024. godine iznosila je…

3 sata prije
  • Nogomet
  • Sport

Posušje dobilo UEFA licencu

Sjajne sportske vijesti stigle su iz Posušja. Naime, klub je obavijestio kako je HŠK Posušje…

3 sata prije
  • Business
  • Vijesti

Pročitajte detaljne uvjete za poticaje u poljoprivredi u FBiH

Nacrt pravilnika o načinu i uvjetima ostvarivanja novčane podrške po modelu poticaja proizvodnji u Federaciji…

3 sata prije